2777
2789
عنوان

نامه ای به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 86 پست

خدایا همه ی جوونها رو عاقبت بخیر کن و از گمراهی نجات بده و هدایت کن

پسر من رو هم عاقبت بخیر کن کمکش کن درست زندگی کنه

به خودم هم ارامش بده و کمکم کن تا بتونم سرپرستی یه بچه رو به عهده بگیرم

من بی نظرم و تو بی نظیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای مهربون وخوبم ترا خدا هوامو داشته باش دستمو بگیر من غیر از خودت هیچ کی رو ندارم ترا خدا حال شوهرمو خوب کن، حال دل خودمم خوب کن خوب خوب خوب طوری که همیشه شاد باشم وبخندم از ته ته دلم، وحکمت یه اتفاق بزرگ زندگیم رو بفهمم فقط خودم بفهمم وراضی باشم خدایا اون کسایی که تو هر زمینه ای حقم رو خوردن وبهم ظلم کردن رو خودت تو همین دنیا همین روزا به بهترین شکل جزا بده ، ایشالا پدر مادرم وشوهرم وخودم سالم باشیم همیشه وبزودی خونه دار شیم وبه اهدافمان برسیم ممنونم که دعام رو میشنوی وبراورده میکنی 💗

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها مننوووونم از همتون دعاتون ایکی ثانیه گرفت بخدا😀😀😍😍😍👌👌👌👌👌👌👌

وای جدی چی بوده مگه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

توووونستم عزیزم ...خودمم.اینجا غش کردم بخدا..از همتون ممنونم که دعام کردین بدزدمش😀😀😀😀

آهان خخخ سه تا گل رو دزدیدی خخخخ منم دعات کرده بودم 

مرسی بچه ها تونستم بدزدمشون...دعاتون گیرا بود😂😂😂😂😂😂😂

عکسشو بزار منم دعات کردما😃

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

خدایا اول از همه سلامتی پدرومادرمو ازت میخام وشفای همه مریضا بخصوص خاله عزیزم😢بعد آرامش تو زندگیم زیاد بشه و اخلاق شوعرم بهتر بسه اینقد دمدمی و خاله زنک نباشه وعشقش بمنو پسرم روز بروز بیشتر بشه.الهی آمین💖بخت آبجی گلمم باز بشه و بره سر خونه وزندگیش خدایااااااااااااااا💖

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
وای جدی چی بوده مگه  

بابا چیزه خاصی نبود... از صاحب اون مکان که پر از گله ازاجاز گرفته بودم که گل بردارم گفت باشه عزیزم بردار ولی واظب باش خاکاش نریزه الانم اون اونجا نبود که بگم دارم گلرو میکنمش😀😀😀😀

خدایا ممنونم که میخوای به شوهرم یه کاره پردرآمد بدی 

خدایا ممنونم که این ماه اسم مامانم تو قرعه کشی خونگی درمیاد

خدایا ازت ممنونم که پسرم فرد موفقی میشه و ازموفقیتش قندتو دلم آب میشه

خدایا ممنونم که پسرم تا عید خوشتیپ ترو تپل ترمیشه واشتهاش خوب میشه

خدایاممنونم که روز به روز خوشگل ترو شاداب ترمیشم

خدایاممنونم داری بهم لیاقت میدی نمازمو بخونم 

خدایا داداشمو حفظ کن وهدایت کن 

خدیا آینده داداشامو بساز بهشون کمک کن موفق بشن 

خدایا ممنونم که میخوای دوستای خوبی بهم بدی تا ازتنهایی دربیام

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘