2777
2789
عنوان

خوابگاهی ها بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 84 پست
اره میبینی خل شدیم منو تو با این عشقامون😅 تا حالا با مامانش حرف نزدم ولی اینطور که خودش میگه خانواد ...

کدوم شهری اصالتا  کجا میری خوابگاه فاصله با خوابگاه ۱۲ هست یا خوده شهر تو؟

اون کجا زندگی میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ها حق دارن ولی پسر باید خودش برا زندگیش تصمیم بگیره خودش به خانوادش بگه من بخاطر این دختر می ...

از اینکه امید دارن جدا بشیم خیلی سخته برام 

چطوری انتظار دارن یه رابطه ۵ ساله رو تموم کنن نمیفهمم!!!!!!!

هر بار میاد دست خالی نمیاد دیدنت اره؟ این عشق چه ها میکنه آخهتو شهر خودشون هزارتا دختره دل یه جای ...

دست خالی منظورت کادوئه؟ برا تولدم میگیره 

ولی همینطوری که میاد نه.. اوایل رستورانای گرون می‌رفتیم بعذش که رابطمون صمیمی تر شد کلا داریم کم خرج میکنیم

شمال ک ارزش رفتن داره خیلی قشنگه خوشبحالت من ارومیه هردو میخواییم تهران باشیماون اصالتا ایلامیه

فک کنم اگه تهران باشین خانواده ی اون بهتر کنار بیان تا اینکه کلا بیاد شهرتون

خانوادم میگن دوره کل حرفشون همینه 

دست خالی منظورت کادوئه؟ برا تولدم میگیره ولی همینطوری که میاد نه.. اوایل رستورانای گرون می‌رفتیم بعذ ...

ما هر ۵ ماه یک بار همو میبینیم 

حالا وقتی هم میاد یا ولنتاینه  یا تولد اونه یا تولد منه

ولی همیشه  هردو میگیریم  فرقی نداره...

میاد شب کجا میخوابه؟؟؟؟

خونوادش نمیگن کجا میره؟

از اینکه امید دارن جدا بشیم خیلی سخته برام چطوری انتظار دارن یه رابطه ۵ ساله رو تموم کنن نمیفهمم!!!! ...

هر چند وقت یبار میاد دیدنت؟

خرجش در میاد اصلا؟😶 

عزیزم بنظرم اگه خانواده ات میتونن راضی بشن بگو که پسر خانوادشو بیاره جلو هر طور شده 

بنظرم پنج‌سال خیلیه .. بالاخره آدم داغون میشه از بلاتکلیفی من خودم الان تو همین وضعیتم

مخصوصا اینکه ما دختریم الان هزارتا فرصت داریم که بخاطر عشقمون داریم رد میکنیم

پس حق داریم که تکلیف رابطمون روشن بشه

ما هر ۵ ماه یک بار همو میبینیم حالا وقتی هم میاد یا ولنتاینه یا تولد اونه یا تولد منهولی همیشه هرد ...

خیلی سخته خدایی اینجور روابط فرصت شناخت هم کمتره ولی آدم دلش گیر میکنه

یه چند بار خونه گرفتیم ولی خب دیگه هرگز این کارو نمیکنم چون عواقبشو دیدم واقعا توبه کردم هنوزم درگیرشم و مثل س گ پشیمونم

هر چند وقت یبار میاد دیدنت؟خرجش در میاد اصلا؟😶 عزیزم بنظرم اگه خانواده ات میتونن راضی بشن بگو که پس ...

فعلا هدفمون اینه دوسه سال هم بخاطر وضعیت مالی صبر کنیم خونوادش حامی نمیشن چون مخالفن تصمیم گرفتیم تهران  زندگی کنیم حالا یکم سرمایه میخواد