2777
2789
عنوان

خوابگاهی ها بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 84 پست
اره متاسفانه ولی کاش زودتر مطرح میکردم با خانواده واقعا دلیل ندارع انقد یه رابطه کش بیاد شما گفته بو ...

پس میخوای چیکار کنی واقعا؟

رابطه ما فعلا چون میخوام برم شهری که دانشجوعه یکم خونوادم عادت کنن به دوریم پولامونو جمع و جور کنیم خونوادش حامی نمیشن چون مخالفن خواهرش باهام در ارتباط بود خیلی خوش اخلاق و رفتار تا اینکه مامانش فهمید اونم رفتارش عوض شد اینم بگم خواهرش ازدواج  کرده ۲۳ سالشه 

تو با خونوادش در ارتباط نیستی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس میخوای چیکار کنی واقعا؟رابطه ما فعلا چون میخوام برم شهری که دانشجوعه یکم خونوادم عادت کنن به دوری ...

الان که الکی بهشون گفتم تموم کردم.. میخوام یکم دیگه بگذره باز یجوری مجبورشون کنم لاقل خانواده ی اون یه زنگی بزنن به ما 

پس میخوای چیکار کنی واقعا؟رابطه ما فعلا چون میخوام برم شهری که دانشجوعه یکم خونوادم عادت کنن به دوری ...

باز خوبه خانوادش تقریبا باهات در ارتباطن 

اقا پسر چند سالشه؟

بنظرم اگه میتونی کم کم رو مخش کار کن که  محل زندگیتون شهر خودت باشه 

من چونکه شغلش فقط تو اون شهره خیلی سخت میشه که بگم بیاد تو شهرمون 

الان که الکی بهشون گفتم تموم کردم.. میخوام یکم دیگه بگذره باز یجوری مجبورشون کنم لاقل خانواده ی اون ...

هر بار میاد دست خالی نمیاد دیدنت اره؟  

این عشق چه ها میکنه آخه

تو شهر خودشون هزارتا  دختره  دل یه جای دیگه ای گیر میکنه

خونواده اون راضی میشن بیان؟

باز خوبه خانوادش تقریبا باهات در ارتباطن اقا پسر چند سالشه؟بنظرم اگه میتونی کم کم رو مخش کار کن که ...

خونوادش الان  دشمنم هستن از خداشونه جدا شیم

چون تک پسره مامانش خیلی حساسه فک میکنه پسرشو ازش میگیرم 

۲۳

هر بار میاد دست خالی نمیاد دیدنت اره؟ این عشق چه ها میکنه آخهتو شهر خودشون هزارتا دختره دل یه جای ...

اره میبینی خل شدیم منو تو با این عشقامون😅

تا حالا با مامانش حرف نزدم ولی اینطور که خودش میگه خانوادش دخالت نمیکنن که کجا زندگی کنه .. شایدم در واقعیت اینطوری نباشه نمیدونم

باز خوبه خانوادش تقریبا باهات در ارتباطن اقا پسر چند سالشه؟بنظرم اگه میتونی کم کم رو مخش کار کن که ...

اخه خونه نداریم تو شهر من 

اجاره زیاده 

فعلا برم پیشش دانشگاه باهم بیشتر حرف بزنیم در این زمینه

فک نمیکنی دلتنگ خونوادت بشی اگه بری؟؟

چندتا خواهر برادرین؟

خونوادش الان دشمنم هستن از خداشونه جدا شیمچون تک پسره مامانش خیلی حساسه فک میکنه پسرشو ازش میگیرم ۲ ...

خانواده ها حق دارن ولی پسر باید خودش برا زندگیش تصمیم بگیره خودش به خانوادش بگه من بخاطر این دختر میخام هر کاری کنم