2777
2789
عنوان

میگفت❤🙂

141 بازدید | 11 پست

میگفت؛

"دیگه مگه اینکه امام رضا کاری کنه..."🙂❤️‍🩹

امیدوارم عیدی امسالمون از امام رضا رسیدن باشه 

حالا رسیدن به هرچی عشق،هدف حالا هرچی میخواد باشه 

اره اقاجان میدونم رسمه تو تولدا کادو هدیه میدن ولی ما که یه امام رضا بیشتر نداریم این دفعه شما به ما هدیه بده د اخه قربونت برم ما ک یه امام رضا  بیشتر نداریم 😥🙂❤

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ازدواج باهرکسی خودش خواست

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن

حس کردم از اعماق وجودت متن نوشتی حس خوبی گرفتم

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

عزیزم اونجا ک میگه:گر بنا هست کسی واسطه ما بشود ضامنم شاه خراسان بشود خوب تر است (:

واسم دعا کن باقلب پاک ومهربونت.فاطمه ام

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن

حتما قشنگم حتما دعات میکنم..

ممنون عزیزم