2777
2789
عنوان

میگفت❤🙂

141 بازدید | 11 پست

میگفت؛

"دیگه مگه اینکه امام رضا کاری کنه..."🙂❤️‍🩹

امیدوارم عیدی امسالمون از امام رضا رسیدن باشه 

حالا رسیدن به هرچی عشق،هدف حالا هرچی میخواد باشه 

اره اقاجان میدونم رسمه تو تولدا کادو هدیه میدن ولی ما که یه امام رضا بیشتر نداریم این دفعه شما به ما هدیه بده د اخه قربونت برم ما ک یه امام رضا  بیشتر نداریم 😥🙂❤

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ازدواج باهرکسی خودش خواست

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزیزم اونجا ک میگه:گر بنا هست کسی واسطه ما بشود ضامنم شاه خراسان بشود خوب تر است (:

واسم دعا کن باقلب پاک ومهربونت.فاطمه ام

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

حتما قشنگم حتما دعات میکنم..

ممنون عزیزم