2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان رفته همون دخترایی ک از پیجش بلاک کردم رو دوباره فالو کرده…

متاسفانه فضای امروز با اینکه دسترسی ها رو زیاد کرده اما به همون اندازه تنوع طلبی رو افزایش داده ،این دامن گیر همه شده ام دختر هم پسر 

دیگه به قول یک بنده خدایی باید کلاه سرت رو سفت بچسبی 

امیدوارم دیگه هیچ وقت این حس الان رو تجربه نکنی 

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

منم داره میره برا پنج سال با یکی رلم این سال اخر کات دوباره یک ماه و نیم داشتیم ولی اون خودش بیشتر از این دووم نمیاره هر دفعه سر ی ماه و نیم که میشه برمیگرده ولی تو تمام طول جدایی نه پیگیرش میشم نه هیچی چنان بی خبر میزارمش حتی پروفایل عوض نمیکنم اینستا فقط بعضی پسر فالو میکنم ولی استوری عاشقانه اینا هیچی نمیزارم چنان برمیگرده خب هردفعه هيچوقتم من نرفتم ولی ما قسم خوردیم که اگه رل بزنیم اینا دیگه برنگردیم بهم به همین خاطر دختر فالو نمیکنه خلاصه خواستم بگم چنان بی تفاوت باش کاری کن هیچ خبری نتونه ازت بگیره یهو مثلا بعد سه هفته ی پروفایل خوشگل بزار همین 

متاسفانه فضای امروز با اینکه دسترسی ها رو زیاد کرده اما به همون اندازه تنوع طلبی رو افزایش داده ،این ...

خیلی حس بدیه 

اینم چون دور برس دختر خراب زباد هست منو یادش رفته این دوراش رو میزنه باز بر میگرده …

نه خیلی دوسم داشت همش موقعی دعوا داشتیم یا کات میکردیم گریه میکرد التماس ک بیا برگردیم این دفعه دیگه ...

برا منم خیلی دوسم داش

پسرا همینن

ماهم همش دعوامون میشه دیگ موندم

خوش ب حالت واس ما برعکسه من میرم منت کشی😐

من خیلیا دیدم دوس بودن ازدواج کردن

صرف ازدواج کردن نیست ،منم دو نفر رو شنیدم که ۱۶ سال با هم همکار بودن و یک رابطه ای هم تا جایی که یادمه داشتن ،ازدواج کردن ،دو ماه بعد طلاق گرفتن 

شما یک آمار بگیری از هر ۱۰۰ تا فقط ۵ تا ازدواج میکنن تو این روابط چون اصولا پسرا وقتی تعهدی ندارن به راحتی میذارن میرن 

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

درسته حق با توعه الان میرم بلاکش میکنم از همجا

کلا پسرا هر چی آویزون بشی بیشتر پس میزنن فک میکنن حالا کی هستن بدتر میکنن، انقد ادم میاد و میره تو زندگیت اینم میگذره قدر خودتو بدون

منم داره میره برا پنج سال با یکی رلم این سال اخر کات دوباره یک ماه و نیم داشتیم ولی اون خودش بیشتر ا ...

من خیلی آدم سرد خشکی هستم 

کلا بی تفاوتم از این لحاظ دقیقا عین توام 

ولی اون دور برش پرههه دفعه قبلی هم برگشت بروز گوشیش رو چک کردم  با ۵.۶تا دختر قرار رابطه جنسی و …بقیه.چیزارو ریخته بود 🫠

من خیلی آدم سرد خشکی هستم کلا بی تفاوتم از این لحاظ دقیقا عین توام ولی اون دور برش پرههه دفعه قبلی ه ...

جداشو و فراموشش کن من هیچوقت به زور گوشیشو چک نکردم فیس ایدیم رو گوشیشه هیچوقتم برش نداشت حتی تو زمانایی کاتی ولی اگه میدیدم حتی ی بار لاس میزنه با کسی جدا میشدم ازش حتی شک کردم گفتم شاید پاک میکنه مخفیانه رفتم اینستاش و تلگرامش تو گوشی خودم رو اکانتاش بودم ولی هیچ کاری نکرد بخاطر همین برگشتم بهش وگرنه اگه مث اکس تو بود هیچوقت قبول نمیکردم برگردم بهش