2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 41 پست
خیلی حس بدیه اینم چون دور برس دختر خراب زباد هست منو یادش رفته این دوراش رو میزنه باز بر میگرده …

و اشتباه محض همینه که اجازه برگشتن بدی ،تصور کن که همسرت بود و دوماه میرفت با خانم های دیگه و بعد برمی‌گشت، می‌پذیرفتی؟نه

برگشتن به اون کوچیک کردن خودته و یک آسیب دیگه ،فرص کن دوباره بعد یک سال وقتی بهش وابسته شدی یکی دیگه رو ببینه بره ،اینجوری خودتو آتیش میزنی 

پس همین الان فرآیند فراموش رو شروع کن و البته درسی که بهت داد رو همیشه داشته باش 

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

ی سوال داشمواس من هنوز کات نشدهولی همش دعوا میشه نشونه بدیه؟

شاید منم هروقت دعوا زیاد شد بعدش کات میشد کات شدن اشکالی نداره ی حالت استراحت برای دو طرفه ولی خب اگه تو این فاصله برن رل بزنن یا هرکاری اون رابطه باید تموم شه صددرصد چون طرف عادت میکنه که تو همیشه هستی هردفعه میره دور میزنه میاد باز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوسم با ی پسره بود بعد ازدواج کردنبستگی ب آدمش دارهفقط ما بدشانسیم

شایدم راهش این نیست 

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

من خیلی آدم سرد خشکی هستم کلا بی تفاوتم از این لحاظ دقیقا عین توام ولی اون دور برش پرههه دفعه قبلی ه ...

من اصلا سرد و خشک نیست اتفاقا ت  این دوران واقعا گریه میکنم و به شدت حالم بد میشه تپش قلب شدید میگیرم ولی اصلا بهش نمیگم حتی برگرده میگم خوشحال شدم رفتی برمیگرده شاید طول بکشه ولی قبول کن عشقی بینتون نیست که تونسته بره با بقیه 

خیلی حس بدیه اینم چون دور برس دختر خراب زباد هست منو یادش رفته این دوراش رو میزنه باز بر میگرده …

و اینم بگم حتی داشتی از عشق یک نفر میمردی ولی خیانت کرد بهت یا فهمیدی در نبودت با بقیه بوده برنگرد نابود میشی در ازاش زمان بده حالت بهتر شه رابطه سالم رو تجربه کنی من بخاطر این بیمارستانم رفتم قلبم داشت وایمیساد اتقد استرس داشتم ولی یک کلمه بهش نگفتم 

ن اون تاحالا موقع قهر کسی جام نیاوردچشم نزنم😐

مطمئن شو از این بابت من شده کل گوشی و زندگیو دوستاشو زیر و رو کردم ولی مطمئن شدم رل زده یا نه اینم بگم اخرین بار ۶ ماه پیش برگشتیم گفتم ی بار دیگه کات کنیم تمومه نباید کلا عادت کنن

پس چیه؟

ببین 

حس نیاز به جنس مخالف تو همه هست اصلا در عشق خدا عشق زمینی شرط است 

اگر واقعا دوست داری ازدواج کنی که کلی راه با آبرو هست 

اگر پدر و مادرت اجازه نمیدن نمیتونی باهاشون صحبت کنی یک واسطه بذار 

اگر اونم نشد سایت آدم و حوا برای‌ همسر یابی خیلی خوبه ناشناس پیش میره و مطمئنه 

و اینکه باید قبل صحبت برای‌ ازدواج با یک پسر و رابطه و نامزدی و اینا داشتن جنس پسر رو بشناسی که این یعنی دوره های قبل ازدواج رو باید ببینی که توی همین آپارات آقای عزیزی داره 

ازدواج اگر میخوای بکنی حتما اونا رو ببین