2777
2789
عنوان

شبی ک بهم گفت انتخابم تویی

259 بازدید | 13 پست

من و این آقا با هم دوست بودیم اومدن خواستگاریم بار اول بخاطر اینکه بهش گفتم باید انگشتر نشون بگیرین بهم زد دفعه دوم بخاطر جابجایی تاریخ کاغذ نویسی مادرش زنگ زد بهم زد این آقا یک هفته قبل اینکه عقد کنه برای من نوشت هنوزم انتخابم تویی هنوزم دوست دارم اما چون خانواده ها حرف همو نمیفهمن به درد هو نمی خوریم درصورتی ک چون ما کفتع بودیم انگشتر تون بیارن این گفته بود م نه بدرد هم نمی خوریم،  هفته بعدش عقد کرد انگشتر نشون سنگین هم براش بردن 

دلم گرفته از اینکه اینجوری اذیت شدم خدا الهی نگذره از همشون ک منو افسرده کردن 

ای خدا اگه به حق این شب عزیز تقاص اینا رو نگیری روز قیامت باید جواب دل شکسته مو بذی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب از نطر خانوادگی بهم نمی‌خورید دوران آشنایی برای همین چیزهاست ‌نفرین نداره .

نه اونا دنبال بهانه بودن وگرنه هر دفعه موقع عقد بهم نمیزدن 

اونا میگفتن ما رسم نشون نداریم چطور برای این دختره نشون بردن اگه رسم نداشتن ؟

با این آدم که بخاطر یه انگشتر نشون همه چی رو بهم زده میخواستی بری زیر ی سقف؟؟!!پاشو برو دو رکعت نماز ...

من دوسش داشتم 

یری آخر بخاطر جابجایی تاریخ کاغذ نویسی مامانش گفت بهمون برخپرذه

وای چیه این تحفه اخه 

خدا بهت رحم کرد قبل ازدواج رفتارشو نشون داد 

هیچ نشونه ای از تعهد تو وجودش نیست 

میرفتین سر خونه زندگیتونم باز به زندگیش پایبند و وفادار نبود بعد یسال میگفت ما بهم نمیخوریم دوتا ایراد میزاشت روت میرفت پی زندگیش

وای چیه این تحفه اخه خدا بهت رحم کرد قبل ازدواج رفتارشو نشون داد هیچ نشونه ای از تعهد تو وجودش نیست ...

دهن بین بود از بس خانواده ش زیر گوشش وز وز میکردن خودش همین دم آخری گفت دختر خاله م گفته مطمئنی از انتخابت برای تو کیس های بهتر هم هست  

همه براش نظر میدادن

دهن بین بود از بس خانواده ش زیر گوشش وز وز میکردن خودش همین دم آخری گفت دختر خاله م گفته مطمئنی از ا ...

خب این تو زندگی متاهلیم مستقل نبود 

بالاخره مشورت گرفت بد نیست ولی اینکه ادم از خودش اراده ای نداشته باشه و فقط به خانوادش عمل کنه اصلا خوب نیست

مطمئن باش چنین ادمی واسه ازدواج مناسب نیست. 

خیلی زیاد خداروشکر کن که قبل ازینکه ازدواج کنین بهم خورد.