تعبیر خواب زنده شدن و بیرون آمدن مرده از قبر برای بیننده خواب بسیار خوب و نیکو است. اگر بر سر راه بیننده خواب مشکلات و موانعی وجود داشته باشد این خواب نوید رهایی و نجات و مرتفع شدن مشکلات را داده و رزق و روزی برای او فراوان می گردد.
کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و مجرد🌱)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم چند سال پیش یکی از فامیلامون فوت شد بعد دو شب پشت سر هم بعده خاکسپاریش میومد تو خوابم میگفت من ز ...
اگر دو سه روز بعد از خاکسپاری این خوابو دیدی
تعبیر نداره چون در اون روز ها آدم همش به عزیز فوت شده فکر میکنه و خواب ساخته ی ذهن هست
رویای صادقه نیست
اما اگر بعد از مدتی خوابشو دیدید رویای صادقه است و تعبیر داره
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
اره درگیر همون روزا بودیم ک این خوابو دیدم.....اما یه ماه قبل عید خواب دیدم چنتا از فامیلامون ک همه ...
خدا رحنتشون کنه
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد