2777
2789
عنوان

کسی ميدونه چرا? ? ?

224 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من سه ماهه که واسه بارداری پسر تو اقدامم واسه همین هر سه ماهم سونو انجام دادم چیزی که واسم خیلی عجیبه اینه که هر سه بار هم فقط تخمدان چپم تخمک گذاری کرده و راستی کلا تعطیله از سونوگرافیسته پرسیدم گفت راستی طبیعیه و مشکلی نداره کسی  می دونه چرا?

خدایاااااااااااااااا شکرت از هرچیز که تو واسم رقم میزنی   

چپوراست فرق دارن باهم؟؟؟توجنسیت؟؟وای اصلابه جنسیت فکرنکن من آخرین باری که به جنسیت فکروعمل کردم پشیمون شدم

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چپوراست فرق دارن باهم؟؟؟توجنسیت؟؟وای اصلابه جنسیت فکرنکن من آخرین باری که به جنسیت فکروعمل کردم پشیم ...

چرا پشیمون😲

چرا؟؟مبشه توضیح بدی؟

رژیم غذاییم تغییرکرده بودخیلی ازویتامین هابهم نمیرسیدپی اچ واژنم بهم ریخت.ازهمه بدترباردارنمیشدم.اینبارگفتم هرچی بشه همون.که تست هامثبت شد.ولی اگه پسرمیخوای نیت کنی اسمشومحمدیاعلی یاتواین مایه هابزاری۱۰۰درصدپسره

بچه ها من این ماه اقدام کردم واسه بارداری دورم ۳۰روزس.کی باید بیبیچک بذارم؟ روز ۲۱ پری هم لک دیدم تو ...

من دوروزمونده به وقتم کمرنگ شدروزپری هم پرنگ شد.ولی تایک هفته بعدپری اصولا

رژیم غذاییم تغییرکرده بودخیلی ازویتامین هابهم نمیرسیدپی اچ واژنم بهم ریخت.ازهمه بدترباردارنمیشدم.این ...

دخترمو باباش پیش پیش اسمشو گذاشتن حسین اما نميدونم چرا صاحب اسمش منو لایق نمی دونه??

بچه ها من این ماه اقدام کردم واسه بارداری دورم ۳۰روزس.کی باید بیبیچک بذارم؟ روز ۲۱ پری هم لک دیدم تو ...

انشاءالله لک لانه گزینه یه روز بعد عقب زدن پری بی بی چک بزن

من دوروزمونده به وقتم کمرنگ شدروزپری هم پرنگ شد.ولی تایک هفته بعدپری اصولا

اون لک چی بود پس؟ لک لانه گزینی؟ خیلی منتظرم اخه.روز ۲۱ پری واسه لک لانه گزینی زود نیست.اقدامم تقریبا ۶روز قبلش بوده.

رژیم غذاییم تغییرکرده بودخیلی ازویتامین هابهم نمیرسیدپی اچ واژنم بهم ریخت.ازهمه بدترباردارنمیشدم.این ...

واسه بارداریت تبریک می گم اما مگه چند وقت رژیم داشتی و چند ماه اقدام کردی نشد?بعد ول کردن رژیمت چقدر بعدش  باردار شدی?