2777
2789
عنوان

کسی ميدونه چرا? ? ?

223 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من سه ماهه که واسه بارداری پسر تو اقدامم واسه همین هر سه ماهم سونو انجام دادم چیزی که واسم خیلی عجیبه اینه که هر سه بار هم فقط تخمدان چپم تخمک گذاری کرده و راستی کلا تعطیله از سونوگرافیسته پرسیدم گفت راستی طبیعیه و مشکلی نداره کسی  می دونه چرا?

خدایاااااااااااااااا شکرت از هرچیز که تو واسم رقم میزنی   

چپوراست فرق دارن باهم؟؟؟توجنسیت؟؟وای اصلابه جنسیت فکرنکن من آخرین باری که به جنسیت فکروعمل کردم پشیمون شدم

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چپوراست فرق دارن باهم؟؟؟توجنسیت؟؟وای اصلابه جنسیت فکرنکن من آخرین باری که به جنسیت فکروعمل کردم پشیم ...

چرا پشیمون😲

چرا؟؟مبشه توضیح بدی؟

رژیم غذاییم تغییرکرده بودخیلی ازویتامین هابهم نمیرسیدپی اچ واژنم بهم ریخت.ازهمه بدترباردارنمیشدم.اینبارگفتم هرچی بشه همون.که تست هامثبت شد.ولی اگه پسرمیخوای نیت کنی اسمشومحمدیاعلی یاتواین مایه هابزاری۱۰۰درصدپسره

بچه ها من این ماه اقدام کردم واسه بارداری دورم ۳۰روزس.کی باید بیبیچک بذارم؟ روز ۲۱ پری هم لک دیدم تو ...

من دوروزمونده به وقتم کمرنگ شدروزپری هم پرنگ شد.ولی تایک هفته بعدپری اصولا

رژیم غذاییم تغییرکرده بودخیلی ازویتامین هابهم نمیرسیدپی اچ واژنم بهم ریخت.ازهمه بدترباردارنمیشدم.این ...

دخترمو باباش پیش پیش اسمشو گذاشتن حسین اما نميدونم چرا صاحب اسمش منو لایق نمی دونه??

بچه ها من این ماه اقدام کردم واسه بارداری دورم ۳۰روزس.کی باید بیبیچک بذارم؟ روز ۲۱ پری هم لک دیدم تو ...

انشاءالله لک لانه گزینه یه روز بعد عقب زدن پری بی بی چک بزن

من دوروزمونده به وقتم کمرنگ شدروزپری هم پرنگ شد.ولی تایک هفته بعدپری اصولا

اون لک چی بود پس؟ لک لانه گزینی؟ خیلی منتظرم اخه.روز ۲۱ پری واسه لک لانه گزینی زود نیست.اقدامم تقریبا ۶روز قبلش بوده.

رژیم غذاییم تغییرکرده بودخیلی ازویتامین هابهم نمیرسیدپی اچ واژنم بهم ریخت.ازهمه بدترباردارنمیشدم.این ...

واسه بارداریت تبریک می گم اما مگه چند وقت رژیم داشتی و چند ماه اقدام کردی نشد?بعد ول کردن رژیمت چقدر بعدش  باردار شدی?