2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دکتر پوست و مو هستم ولی همسرم پزشک هستن اگر سوالی داری من از همسرم بپرسم و به شما پاسخ را بگ ...

چجوری ۲۶ سالگی تخصص پوست و مو دارید؟

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من خودم دکتر پوست و مو هستم ولی همسرم پزشک هستن اگر سوالی داری من از همسرم بپرسم و به شما پاسخ را بگ ...

ممنون 

من یه مدت هست حدود یک هفته توی دست هام احساس خارش دارم که برام آزار دهنده هست گاهی هم پراکنده توی بدن و کف سرم 

آزمایش کبد دادم و خون و سنو کبد سالم بوده فقط کبد گرید یک 

ممنون من یه مدت هست حدود یک هفته توی دست هام احساس خارش دارم که برام آزار دهنده هست گاهی هم پراکنده ...

عزیزم خب دلایل زیادی داره مثلا ممکن بخاطر اگزما پوستی یا حساسیت پوستی و واکنش آلرژیک به چیزی باشه و یا اختلال عصبی باشه بخاطر بیماری های کبدی هم احتمال داره باشه

کاربری دست ۳ نفر است 

عزیزم خب دلایل زیادی داره مثلا ممکن بخاطر اگزما پوستی یا حساسیت پوستی و واکنش آلرژیک به چیزی باشه و ...

خب آنزیم های کبدی اوکی بودن

حالا من توی اینترنت خوندم که ممکنه سرطان باشه چقدر احتمال داره من که آزمایش خون دادم دوباره هم باید پیگیر باشم 

خارش از روی پوست علامتی تقریبا نداره 

خب آنزیم های کبدی اوکی بودنحالا من توی اینترنت خوندم که ممکنه سرطان باشه چقدر احتمال داره من که آزما ...

عزیزم اینترنت زیاد بعضی اوقات چرت و پرت میگه سرطان کجا بود من مادر خودم غذا های تند میخورد شبا یه دفعه کف پاهاش و یا کف دستش خارش پیدا میکرد بعد شما مگه آزمایش خون ندادین سرطان تو آزمایش خون معلوم میشه یه ذره بعد فقط خارش دارید دیگه چیزی روی پوستتون مثل جوش یا هر چیز دیگه ای نیست؟

کاربری دست ۳ نفر است