ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم دکتر پوست و مو هستم ولی همسرم پزشک هستن اگر سوالی داری من از همسرم بپرسم و به شما پاسخ را بگ ...
چجوری ۲۶ سالگی تخصص پوست و مو دارید؟
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
ممنون من یه مدت هست حدود یک هفته توی دست هام احساس خارش دارم که برام آزار دهنده هست گاهی هم پراکنده ...
عزیزم خب دلایل زیادی داره مثلا ممکن بخاطر اگزما پوستی یا حساسیت پوستی و واکنش آلرژیک به چیزی باشه و یا اختلال عصبی باشه بخاطر بیماری های کبدی هم احتمال داره باشه
خب آنزیم های کبدی اوکی بودنحالا من توی اینترنت خوندم که ممکنه سرطان باشه چقدر احتمال داره من که آزما ...
عزیزم اینترنت زیاد بعضی اوقات چرت و پرت میگه سرطان کجا بود من مادر خودم غذا های تند میخورد شبا یه دفعه کف پاهاش و یا کف دستش خارش پیدا میکرد بعد شما مگه آزمایش خون ندادین سرطان تو آزمایش خون معلوم میشه یه ذره بعد فقط خارش دارید دیگه چیزی روی پوستتون مثل جوش یا هر چیز دیگه ای نیست؟