2777
2789
خیلی ادایی بود آخه رحیم کاری و آروم بود

از یه جاهایی به بعدش پسره شورشو دراورده 

اگه یادت باشه وقتی بابای دختره میگه دخترمو طلاق بده انقد پول میدم با کله قبول میکنه 

من اصلا شخصیتشو دوست نداشتم

🦋

من آبانو تا یه جایی دیدم دیگه ولش کرد رسما به شعور مخاطب توهین کرده

دقیقا منم کلا همین و جان سخت میبینم اون بدک نبود حداقل جلو میرفت این اصلا گیر کرده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال وحشی ایرانی رو هم دیدی ؟ سریال آبان خوبه بخاطر بازی شهاب حسینی ولی بازیگر زن نقش اول یکم ضعیف ...

من آبان رو میبینم خجالت میکشم بجای لاله مرزبان 

نه حسی به شوهر اولش داره نه حسی به بچش داره نه حتی حسی به ثابت داره و میتونه به ببیننده القا کنه 

فقط بلده دستش رو بیاره بالا و تهدید آبکی کنه 

کارگردان انگار کوره تو این فیلم 

من خوندم چند بار.خیلی قشنگه.انگاری خودت کنارشون داری زندگی میکنی و از نزدیک میبینی

کتاب و رمان کلا قشنگ تر از فیلمه چون واسه شخصیتا خودت چهره پردازی میکنی تصویر سازی میکنی اصلا خیلی همزاد پنداری میکنی باهاشون

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره دقیقا من دارم دختران کوچه ی غمو میبینم بد نیست

جدیده ؟

وحشی هم میگن قشنگه اما خیلی غمگینه 

کتاب و رمان کلا قشنگ تر از فیلمه چون واسه شخصیتا خودت چهره پردازی میکنی تصویر سازی میکنی اصلا خیلی ه ...

دقیقا آفرین 

خوشتیپ ترو رویایی ترن برات 

فیلمشو که ببینی شاید از شخصیت ها خوشت نیاد