2777
2789
عنوان

فاجعه زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 30 پست
تو گوش خر یس بخون نمیفهممههه

تو بخون یس رو بالاخره میره تو گوششش... نخواست بده خودت برو سرکار. نزاشت بری. بگو دندت نرمم چشمتت کور باید فللن مقدار بریزی به حسایم. علی الحساب اللنم ۱٠میلیون پیش پرداختته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بخون یس رو بالاخره میره تو گوششش... نخواست بده خودت برو سرکار. نزاشت بری. بگو دندت نرمم چشمتت کور ...

این کولی هارو نشناختی آبرومو میبره توقع بالاس از من ۱۰ تومن پول میخاد روزگارمو سیاه کرده میره اینور و اونور حیثیتمو میبره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این کولی هارو نشناختی آبرومو میبره توقع بالاس از من ۱۰ تومن پول میخاد روزگارمو سیاه کرده میره اینور ...

ندی هاااا.. خر نشی هاا.. پشت گوش ت رو دیدی پوبتم دیدی.. پول لازمع  بره قرض کنه پام بگیره.. پولتو اتیش بزن اما به همچین ادم نمک نشناسی هزاری هم نده تا بفهمه کت تن کیه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

این کولی هارو نشناختی آبرومو میبره توقع بالاس از من ۱۰ تومن پول میخاد روزگارمو سیاه کرده میره اینور ...

ولی خوشم اومد. شوهر ابجیت  اومد چسبوندش بیخ دیوار 😏😏🤣🤣🤣

خوب عزیزم کی الان با تیغ میزنهههه . من میرفتم لیزر دیدم هیچ تاثیری رو من نداره ‌. الان کرم موبر میزن ...

میشه اسم برند‌‌شو بهم بگید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خوب عزیزم کی الان با تیغ میزنهههه . من میرفتم لیزر دیدم هیچ تاثیری رو من نداره ‌. الان کرم موبر میزن ...

موهای زخیم رو هم میبره؟ 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

چقدر کرم میزنی؟ من میزنم اثر نداره

من اسم هارو نگاه نمیکنم شاید تو این تاپیک باهات بحث داشتم تاپیک بعد همراهت خندیدم فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود مذهـبی ام نیستم

چقدر کرم میزنی؟ من میزنم اثر نداره

عشقم بزن یک ربع صبر کنه . بعد ی دونه مو بردار اگه برداشته شد هم رو با کارتکش بکنم . بعد لیف بکش روش و تمام

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

عشقم بزن یک ربع صبر کنه . بعد ی دونه مو بردار اگه برداشته شد هم رو با کارتکش بکنم . بعد لیف بکش روش ...

گلی من بدنمو ک میرم لیزر برا صورتم بند و موم بشدت جوش میزنم فقط شیو جوابه ، ک اومدم موبر زدم هیچکدوم تکون نخوردن لایه نازک میزنی یا زخیم؟

من اسم هارو نگاه نمیکنم شاید تو این تاپیک باهات بحث داشتم تاپیک بعد همراهت خندیدم فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود مذهـبی ام نیستم

گلی من بدنمو ک میرم لیزر برا صورتم بند و موم بشدت جوش میزنم فقط شیو جوابه ، ک اومدم موبر زدم هیچکدوم ...

تقریبا زخم  عزیزم قشنگ باید موها رو بپوشونه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

تقریبا زخم عزیزم قشنگ باید موها رو بپوشونه

مرسی قشنگم