2777
2789
عنوان

فاجعه زندگی من

571 بازدید | 30 پست

رفتم پشت گردن شوهرم رو بزنم دیدم تیغ کنده یهو عربده زد چرا تیغ ها رو تموم میکنی مگه زن هم انقدر پشمالو میشه گربه ای چیزی هستی بگو بدونیم 

خواهر من موییه ولی هیکلیه بهش میاد تو چرا باید انقدر مویی باشی !؟ 

تیغ رو پرت کردم و رفتم دیدم فحش داد 

برگشتم در حموم رو کوبیدم ب دیوار گفتم نه مثل مجردی هام لیزر میرم نه موبرهای خارجی استفاده میکنم نه حتی ژیلت میخرم 

چارتا تیغ رو تو سرم میکوبی ؟ هیکل خواهرت رو تو سرم میکوبی ؟ 

ب غلط کردن و ببخشید افتاد 

ولی حالم بهم میخوره از این موجود

دندش نرم چشمششش کور.. پول لیزر بگیر برو خرج کن. تا یاد بگیره زنشو همونجور که هست دوست داشته باشه 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خب ژیلت بگیر عزیزم

این تیغا خطرناکن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دندش نرم چشمششش کور.. پول لیزر بگیر برو خرج کن. تا یاد بگیره زنشو همونجور که هست دوست داشته باشه

هنوز هیچ خرجی ندارم چپ و راست میگه پولای من چی میشه ؟ چرا چیزی واسه پس انداز نمیمونه 

تو از من پول نخواه تا دعوامون نشه 

خوب عزیزم کی الان با تیغ میزنهههه . من میرفتم لیزر دیدم هیچ تاثیری رو من نداره ‌. الان کرم موبر میزنم خیلی هم عالی. اصلا هم زود به زود در نمیاد . کرم موبر فک کنم ۱۵۰ تومن باشه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

حالا فاجعه هم نیست

ولی نوره رو امتحان کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

هنوز هیچ خرجی ندارم چپ و راست میگه پولای من چی میشه ؟ چرا چیزی واسه پس انداز نمیمونه تو از من پول نخ ...

غلط کرده.... بگو کارت پولت دست توعه نه. من وقتی میتونی بگی خرج خودم میکنم که ماهی ۱٠تومن پیاده بشی برای من. زن گرفتی وظیفته خرجش کنی.. نه پرستار بچه م نه کلفت خونه نه اشپز مفت.. طبق قانون یایددد خرجمو بدی 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

حالا خواهرش رو ببینی نیم ساعت میخندی یه غول کریح 

منه نگونبخت تعریف از خود نباشه واقعا زیبا و شکیلم

دیگه یه تیغ و ژیلت چیه که یه مرد گنده باید براش اینقدر اوقات تلخی بکنه...واقعا چرا مردا اینجورین وقتی میتونی مهربون باشی و مثل آدم حرف بزنی چرا باید دعوا درست کنی و خودتو از چشم بندازی آخه....

حالا خواهرش رو ببینی نیم ساعت میخندی یه غول کریح منه نگونبخت تعریف از خود نباشه واقعا زیبا و شکیلم

مرغ همساایه همیشههه برای شوهرا غازه