2777
2789
عنوان

کسی هست ک با 24 سال سن شاغل نباشه

222 بازدید | 31 پست

خانومای مجرد کسی هست اینجوری؟ 

من الان سرکارم ولی تابستون کارم تموم میشه و چون منتقل شهر دیگه میشیم تا کار پیدا کنم طول میکشه 

همش میگم بدون حقوق چیکار کنم 🥺

کسی هست ک شاغل نباشه؟ 

نظرت با کار آنلاین تو خونه و با گوشی چیه؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که هست 

چرا فک میکنید همه باید شاغل باشن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من کار در منزل دارم خواستی بیا خصوصی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
فوق لیسانس شپشی گرفتم ک اصلا کاری براش نیسنیاز مالیم ندارمکار هم پیدا نمیشه مگه برم فروشنده شم ک ب ر ...

اره حق داری 

منم با اینکه پشت کنکورم مامانم باهام‌اتمام‌حجت کرد گفت به عیچ عنوان فروشندگی و بازار نمیری خستگی و بی امنیت 

برای وقت بیکاری خوبه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نمیدونم چون هزینه ها بالاس و روم نمیشه از بابام بگیرم

میتونید هزینه هاتونو کم کنید و از پدرتون کمک بگیرید 

قطعا ایشونم در مقابل فرزندشون وظایفی دارن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره حق داری منم با اینکه پشت کنکورم مامانم باهام‌اتمام‌حجت کرد گفت به عیچ عنوان فروشندگی و بازار نمی ...

اره یکی بی غیرت باشه بچه یا زنشو بفرسته اینجور کارا صاحب کاراش یا بهت چشم دارن یا کلی تخریب شخصیتت میکن واسه دو هزار حقوق

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁