2777
2789
عنوان

نامزدم حساسه یا تقصیر من بود

130 بازدید | 6 پست

داشتیم راجب عقد و مخارجش صحیت میکردیم 

بهش گفتم که حساب شده خرج کنه و به فکر مراسم باشه

اونم جدی نگرفت حرفمو و زد به در شوخی و مسخره بازی 

بهش گفتم موندم چطور قراره باهات سر کنم

بهششش برخورد و قهر کرد 

حرصمو بالا اوردع خیلی لوس و نازک نارنجیه 

فقط کافیه یه حرف باب میلش نباشه سریع قهر میکنه

تقصیر منه یا اون؟ 

چطور این اخلاقشو درست کنم؟ 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

تقصیر تو که نیست  

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چه طور هرررچیزی میگی بهش راحت؟!من بعد بچه دار شدن مون این قدر راحت شدم با شوهرم

چی گفتم مگه😶

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

مردی که قهر می کنه

بر نمی تابم.. 

تقصیر تو نیست، نامزدت به بلوغ فکری نرسیده 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بد گفتی 

چه حرفی بود 

میتونستی بگی عاشق شوخ طبیعتم خداروشکر  میکنم که همسر شوخ طبعی دارم اما ازت انتظار دارم وقتی باهم داریم صحبت جدی میکنیم دست از شوخی برداری که من احساس نکنم شنیده نمیشم  خواهش میکنم سعی خودت رو بکن موقعی که دارم صحبتی رو جدی میکنم اون لحظه بیشتر بشنوی حرفمو

2790
2778
2791
2779
2792