2777
2789
عنوان

کاش این ماه مامان بشم😫🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 79 پست
دعاکن از دست شوهرمنم دربره منم مامان شم😂😂😂

منم شوهرم نمیخواد و اگه بدونه کلا میخوابه 😁😄

منم دو بار این ماه بدونیکه بدونه گذاشتم رابطه ختم بشه گفت برو دسشویی گفتم باشه اونجا الکی نشستمو پاشدم مثلا دسشویی کردم و اومدم دراز کشیدم 

😄😁😅حالا۲هفته دیگع معلوم میشه گرفته یا نه

متاهل💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار خیلی سخته !من اولی را ناخواسته یک هفته بعد عروسیم حامله شدم دومی هم الان ماه اول حامله شدم هف ...

دقیقا وقتی منتظری همه چی سختتره 

بسلامتی گلم 

انشالله

من ۱۶ این ماه وقت دکتر داشتم پیش متخصص ناباروری اما الان ماه سوم بارداریم مطمئن باش میشه فقط آرامشتو ...

ممنونم از راهنماییت گلم خدا فندقتو حفظ کنه عزبزممم

عزیزم ان شالله ب حق امام خوبی ها آقا امام رضا همین ماه باردارین برای زن داداش منم دعا کنید بارداربشه ...

ممنونم قربونت بشم انشالله به حق امام رضا که همین فردا تولدشه ماهم هدیه بگیریم ازش و این ماه باردار باشیم الهی امین 🤲🏻😢🥺

عزیزم منم مثل تو خیلی اقدام کردم تنبلی داشتم دیگه عذابم نمی‌کشید خیلی ناراحت بودم تا اینکه این اواخر ...

عزیززمممم انشالله بسلامتی فارغ میشی انشالله خدا دعاتونو در حقم مستجاب کنه

منم ماه پیش ماه ششم اقدامم بود حامله نشدم ک هیچ پریودمم قطع شده باردار هم نیستم ایقدر حسودیم میشه ب ...

واقعا چطوری اخه 😢😢😢خب ماهم میخواییم خدایا بهمون نگاه کن

واقعا چطوری اخه 😢😢😢خب ماهم میخواییم خدایا بهمون نگاه کن

چند ساله ازدواج کردی؟ من دوساله و همش استرس حرف مردمو دارم تا منو میبینن میگن چخبر حامله نیستی  فلانی ایق جلوگیری کرد ک دیگ حامله نشد فلانی رفت بادکش کرد سریع حامله شدو.. 

چند ساله ازدواج کردی؟ من دوساله و همش استرس حرف مردمو دارم تا منو میبینن میگن چخبر حامله نیستی فلان ...

منم دوسال و چهار ماهه ازدواج کردم و الان ماه دهم اقداممه

و از همه بدتر استرسیه که بقیه میدن بهت درسته من خودم یه مدت جلوگیری داشتم ولی بقیه یه جوری نگاه میکنن انگار مشکلی دارم خدایی نکرده حتی از انرژی های منفی ایشون که میدن والبته استرسی که وارد میکنن ادم بدتر میشه