2777
2789
عنوان

کاش این ماه مامان بشم😫🥺

1015 بازدید | 79 پست

دلم میخواد این ماه دیگه اقداممون به سرانجام رسیده باشه این ماه شده ماه دهم اقداممون خدایا چرا خب اینقدر طولانی شده 🥺میدونم که تا یک الی یک سال ونیم هنوز اوکیه ولی هرچی میگذره استرس میگیرم🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار خیلی سخته !من اولی را ناخواسته یک هفته بعد عروسیم حامله شدم دومی هم الان ماه اول حامله شدم هفت ماهمه !!!فقط استرس را دور کن ‌بهش فک نکن اگر ندیدی ماه دیگه نشد

من ۱۶ این ماه وقت دکتر داشتم پیش متخصص ناباروری اما الان ماه سوم بارداریم مطمئن باش میشه فقط آرامشتو حفظ کن برنامه بریز واسه روزات و کلا تمرکزتو از حاملگی بردار بزار رو یه چیز دیگه باور کن جواب میگیری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم منم مثل تو خیلی اقدام کردم تنبلی داشتم دیگه عذابم نمی‌کشید خیلی ناراحت بودم تا اینکه این اواخر دیگه بیخیال شدم اصن واسم مهم نبود از یه چیز هم خوش حال شدم اینکه شوهرم گفت من مگه ترو به خاطر بچه خواستم یعنی کلی خوش حال شدم دیگه بیخیال شدم تا اینکه عید رفتم شهرستان حامله شده بودم اما نمیدونستم اومدم خونه خودمون با اسرار مامانم بی بی چک زدم مثبت شد ایشاالله توهم بار دار شی

متوجه نشدم عزیزم

عزیزم من سه سال نازایی داشتم ۳۴ ماه ، هرماه هر روزش رو فکر میکردم این ماه یعنی گرفته ، یعنی الان باردارم

دقیقا ماهی ک اصلاااا فکرشم نمیکردم باردار باشم و فکرم جای دیگ بود حتی نمیدونستم اقدام کردم اون ماه یا نه

دقیقااا همون ماه باردار شدم

هرچقدر فکر کنی ازت دورتر میشه خودتو مشغول کن 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍