2777
2789
عنوان

سفر به شمال

84 بازدید | 7 پست

سلام دوستان الان اگ از جنوب بریم شمال چقد هزینه میخواد با ماشین شخصی و دوتا بچه کوچیک اونجا دوست هم داریم ینی احتمالا خونه کرایه نکنیم و وسایل ضروری و خوردنی از همینجا ببریم چقد میشه تقریبا؟ 

عزیزاینجاهمه چی گرونه نیای رفتنی تاپیک بزنی بگی مادزدبودیمااینجاقیمتاهمینه اگرم دوس داشتی بیاخونه من ...

تا بحال نرفتم شمال خیلی جای قشنگ و باصفای دوست دارم حتما برم ولی نمیدونم هزینه تقریبی چقد میوفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه بستکی داره کدوم شهر برین چی بخورین چند روز بمونینی

یکی میبینی یک هفته میمونه پنج تومن خرج میکنه

یکی ده تومن ولی یکی غذا هاشو همه رو میبره همه کارا رو خودش میکنه به هزینه بنزین میده اینا با دو تومن جمع می‌کنه 

آخه بستکی داره کدوم شهر برین چی بخورین چند روز بمونینییکی میبینی یک هفته میمونه پنج تومن خرج میکنهیک ...

احتمالا یه هفته بمونیم کدوم شهر رو نمیدونم ولی مواد غذایی و وسایل ضروری خودمون ببریم بدون خرید زیاد حداقل 10 ی 15 تومن 😅

همینکه خونه دارین خیلی جلویین 

در مورد هزینه هم خب شهرهای توریستی مثل رامسر چالوس تنکابن نوشهر نور محمودآباد شهسوار اینا خیلی گرونه 

اگه بخواین هزینه ی تفریحی بهش اضافه کنی مثل تله کابین و قایق و اسب سواری اینا بازم گرونه 

گمانم یه ۲۰ تومن باید در نظر بگیری 

با توجه به مسافت زیادی که از جنوب میری شمال

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

همینکه خونه دارین خیلی جلویین در مورد هزینه هم خب شهرهای توریستی مثل رامسر چالوس تنکابن نوشهر نور مح ...

اره راست میگین هزینه همینا با مسافت همینقدر میوفته مرسی از راهنمایی