2777
2789
عنوان

کسی که عادت کردن به تنها بودن

190 بازدید | 12 پست

میتونه ازدواج کنه بره تو رابطه؟ 

بچه‌ها نمیخوام شوهرمو امروز عقد کردم ولی نمیخوام نمی‌دونم درست میشم یا نه 

خدایا شکرت که هستی =)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش نداری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

از این دخترها دیدم اطرافم

ببخشیدها عزیزم

ولی بیخود میکنین خواستگار راه میدین یا روی خوش نشون یه پسر میدین

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

برو پیش روانشناس حتما 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بیشتر این حس طبیعیه 

کم کم عادت میکنی 

الان استرس داری

اکثرا دخترا موقع عقد نامزدی ازدواج این فکرهارو دارن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
از این دخترها دیدم اطرافمببخشیدها عزیزمولی بیخود میکنین خواستگار راه میدین یا روی خوش نشون یه پسر می ...

حالا که دیگه کردیم 

اگه یه طرف ما بودیم یه طرف دیگه هم اونا بودن میتونستن نکنن

خدایا شکرت که هستی =)
حالا که دیگه کردیم اگه یه طرف ما بودیم یه طرف دیگه هم اونا بودن میتونستن نکنن

شاید اون پشیمون نیست 

چه خبر از دل شما داره

دارم ولی تنهاییمو بیشتر

منم مثل خودت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱