2777
2789

کارما فقط برای ما آدمای عادیه که حواسمون نباشه پا بذاریم رو مورچه فورا چوب تو استینمون می‌ره 

ولی بعضیا اینقد ظلم میکنن جیگر مردمو خون میکنن همه از دستشون ناراضی هستن روز به روزم جوونتر و سالمتر و قشنگتر میشن 😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیخام حقم رو بگیره فقط دماغ اونو ب خاک بماله

یه سری چیزا رو ما نمیدونیم 

دیدی یه وقتایی یه اتفاقی میوفته که خوشایند ما نیست اونوقت بعد ها که بهش فکر میکنیم میبینیم چه خوب که اینطور شد؟ 

به مشکل الانت هم به این دید نگاه کن

منتظر کارما نباش 

دیر یا زود اگه لایقش باشه سراغش میره

شما رو خودت تمرکز کن  رو پیشرفتت رو شادی و آرامشت 

رو بهبود زندگیت

متاهل💍 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه سری چیزا رو ما نمیدونیم دیدی یه وقتایی یه اتفاقی میوفته که خوشایند ما نیست اونوقت بعد ها که بهش ف ...

اره واقعا چقد خوب گفتی کاش ی عمر طولانی داشتیم حکمت خدارو تو نشدن هرکاری میدیدیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز