2777
2789
عنوان

ناهار چی درست کردید🤔😍کلی عکس بهار🍓💚

| مشاهده متن کامل بحث + 20741 بازدید | 434 پست

به به 

خوبی اسی نوش جونتون 

من برا همسرم زرشک پلو بزا خودمم ماهیچه 

مرغ اصلا نمیخورم من 

هنوز آماده نیست بشه منم عکس میگیرم امروز 😂🫠

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق عکسا شدم

خیلی زیبان😍

خدایا شکرت.

ممنون بهار🤍🌸

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

سلام عزیزمآبگوشت داریمانقد هم خوابم میاد😅😅

نوش جونتون عزیزم من خواب بودم همسرم یهو آمد الان منگ خوابمممممم

ولی باید غذا هم درست کنم 

چقدر خونه داری سخته خوداااا🥲😅

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اسی ی لحظه فکر کردم ب قول پسرم ناهارت بقول بقوله 🤣🤣🤣 ب جغول بغول میگه بقول بقول 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

نوش جون عزیزم منم بوقلمون گذاشتم تو رژیمم برای بارداری دیگه حالم از تمچی بهم میخوره دوست دارم یه قا ...

مرسی خوشگلم💚🌸

نوش جونتون عزیزدلم 💚🌸

درست کن قشنگم بخور 😍💚

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من نیم ساعت دیگه ناهار دارم میرم خونه ی مامانم 😊نمی‌دونم چی درست کرده😋

عه خوش بگذره قشنگم 😍💚نوش جونتون عزیزدلم 💚💚

ناهارت نوش جونتمن امروز ناهار زود خوردم چون باید برم بیرون، قیمه بود

ای خدا چه ظرف های قشنگی😍😍

و غذاتون هم عالیه 😍هنرمندم😍خوش سلیقه 💚😍

بیرون خوش بگذره🌸💓