2777
2789
عنوان

ناهار چی درست کردید🤔😍کلی عکس بهار🍓💚

| مشاهده متن کامل بحث + 20742 بازدید | 434 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جان میشه ابن مربا سیب و به منم یاد بدین چقدر قشنگ شده تو ترکیه به رو اینجوری برش میزدن بعد با کم ...

من کلا عاشق درست کردن مربام ولی زیادنمیخورم وبیشتربچه هام با صبحانه مصرف میکنن ،الان همین چند نوع مرباروداشتم وفصل میوه کم کم رسیده وازهرنوع درست میکنم 

درکل همه مرباهام رویک شکل درست میکنم ،

سیب هاروبشور،پوست بگیر و به شکل دلخواه خوردکن بعد یک پارچه تمیز یک جایی که رفت وآمد روش نباشه پهن کن وسیب هاروروش بریز بزاریک شب تا صبح بمونه وفرداش به ازای هرکاسه شکر دوکاسه سیب بریز وفقط یک کاسه آب اضافه کن وبزاربادمای متوسط بپزه حدودا ۲ساعت الی۱٫۵ ،،آماده که بشه خودت متوجه میشی،،درآخر کمی زعفران وانیل اضافه کن وبرای اینکه شکرک نزنه یک قاشق چای خوری آبلیمو اضافه کن

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

من کلا عاشق درست کردن مربام ولی زیادنمیخورم وبیشتربچه هام با صبحانه مصرف میکنن ،الان همین چند نوع مر ...

ممنون کدبانو لطف کردی 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

نی نی یار بیا اینجا ببین این خانم چی میگه من توهینی نکردم اتفاق اون تایپک های قبل توهین کرده بود من ...

چرا انقد تاپیکو به گند میکشی؟

چش دیدن انرژی مثبت حال خوب مردمو نداری نیا انقد پیام بزار

من خواننده خاموش و در عین حال پیگیر تاپیک های بهار هستم ولی هرسری تورو میبینم کفرم درمیاد واقعا

بهارجون میشه بگی دل مرغ رو چجوری درست کنم خوشمزه بشه شوهرم دیروز کلی دل مرغ خرید آورد نمیدونم چجوری درستش کنم

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
بهارجون میشه بگی دل مرغ رو چجوری درست کنم خوشمزه بشه شوهرم دیروز کلی دل مرغ خرید آورد نمیدونم چجوری ...

عزیزدلم من دل مرغ با چاقو از وسط باز میخونم خونش هرچی تیکه های سیاهیه بره بعد که قشنگ شستم (الان دارم یه بسته دل میگم)با ۳الی۴عدد پیاز سرخ میکنم یکم زردچوبه و فلفل و آویشن هم میزنم که بوی بدی نده بعد همش میزنم با تمام موادی که زدم بعد قشنگ که سرخ شد میاریم میخوریم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

میشه دستورشو بزاری

این دستور رو برای من گذاشتن 

من کلا عاشق درست کردن مربام ولی زیادنمیخورم وبیشتربچه هام با صبحانه مصرف میکنن ،الان همین چند نوع مرباروداشتم وفصل میوه کم کم رسیده وازهرنوع درست میکنم 

درکل همه مرباهام رویک شکل درست میکنم ،

سیب هاروبشور،پوست بگیر و به شکل دلخواه خوردکن بعد یک پارچه تمیز یک جایی که رفت وآمد روش نباشه پهن کن وسیب هاروروش بریز بزاریک شب تا صبح بمونه وفرداش به ازای هرکاسه شکر دوکاسه سیب بریز وفقط یک کاسه آب اضافه کن وبزاربادمای متوسط بپزه حدودا ۲ساعت الی۱٫۵ ،،آماده که بشه خودت متوجه میشی،،درآخر کمی زعفران وانیل اضافه کن وبرای اینکه شکرک نزنه یک قاشق چای خوری آبلیمو اضافه کن

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )