2777
2789

قالب گل شمع 

فیتیله

نگهدارنده فیتله

پارافین

رنگ 

ربان برای تزئین

پارافین گرم کردی

بذار کمی سرد بشه

قالبت با سشوار گرم کن

نگهدارنده رو نصب کن

پارافین رو بریز

اگه می خوای قرمز بشه قبلش پارافین رو نصف کن رنگ قرمز بریز هم بزن بعد به بقیه پارافین اضافه کن و بریز تو قالب 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

قالب گل شمع فیتیلهنگهدارنده فیتلهپارافینرنگ ربان برای تزئینپارافین گرم کردیبذار کمی سرد بشهقالبت با ...

مرسی عزیزم 

پارافين چقد تو قالب باید بمونه بعدش قالب جدا کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم پارافين چقد تو قالب باید بمونه بعدش قالب جدا کنم؟

یکی دوساعت بمونه.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

۱۷۰ تا میخوام درست کنم‌ تو یک ماه😅

چنتا قالب بگیر

مثلا اگه 4 تا قالب داشته باشی

هر یک ساعت ( در صورتی که تست کردی خشک شده  بود کامل)  4 تا دونه داری

در روز  می توی 40 تا درست کنی

بازم بستگی به کیفیت پارافین داره 

کیفیت پارافین خوب باشه نیم ساعته هم میشه در آورد از قالب 

مرسی عزیزم پس بگم پارافین خوب بده

پارافین چند نوعه

پارافین یک درصد

پارافین سه درصد

قبل خرید بپرس چه پارافینی، مناسب تر هست

فقط یاد باش پارافین که می خری به صورت جامد هست رنگش دقت کن سفید باش.. 

وقت برش هم چاقو داغ کن راحت  برش بزن 

قالب گل شمع فیتیلهنگهدارنده فیتلهپارافینرنگ ربان برای تزئینپارافین گرم کردیبذار کمی سرد بشهقالبت با ...

اوووووو 

🤣🤣🤣من قالب ژله ای یکی داشتم بعد شمع سالم توس آب کردم از اون نخاشم گذاشتم توس آنقدر باحال شد 🤣🤣🤣

اوووووو 🤣🤣🤣من قالب ژله ای یکی داشتم بعد شمع سالم توس آب کردم از اون نخاشم گذاشتم توس آنقدر باحال ...

ایشون می خواد تعداد خیلی بالا گیفت درست کنن

یه دونه نیس که بخوان کاردستی درست کنن... 

😐🤣🤣🤣🤣مهم نیست اسون تره من دوست دارم منم مریض نبودم یکی درست کنم هشتا درست کردم

باش.. 

ولی کیفیت مهم..