liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 عنوان کیا شمع سازی بلدن بیایین لطفا 217 بازدید | 13 پست میخوام گیفت شمع گل رز درست کنممواد لازم و نحوه درست کردنشو کسی بلده بگه؟ 1404/02/18 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 قالب گل شمع فیتیلهنگهدارنده فیتلهپارافینرنگ ربان برای تزئینپارافین گرم کردیبذار کمی سرد بشهقالبت با سشوار گرم کننگهدارنده رو نصب کنپارافین رو بریزاگه می خوای قرمز بشه قبلش پارافین رو نصف کن رنگ قرمز بریز هم بزن بعد به بقیه پارافین اضافه کن و بریز تو قالب گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 قالب گل شمع فیتیلهنگهدارنده فیتلهپارافینرنگ ربان برای تزئینپارافین گرم کردیبذار کمی سرد بشهقالبت با ... مرسی عزیزم پارافين چقد تو قالب باید بمونه بعدش قالب جدا کنم؟
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 مرسی عزیزم پارافين چقد تو قالب باید بمونه بعدش قالب جدا کنم؟ یکی دوساعت بمونه.. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 یکی دوساعت بمونه.. ۱۷۰ تا میخوام درست کنم تو یک ماه😅
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 ۱۷۰ تا میخوام درست کنم تو یک ماه😅 چنتا قالب بگیرمثلا اگه 4 تا قالب داشته باشیهر یک ساعت ( در صورتی که تست کردی خشک شده بود کامل) 4 تا دونه داریدر روز می توی 40 تا درست کنیبازم بستگی به کیفیت پارافین داره کیفیت پارافین خوب باشه نیم ساعته هم میشه در آورد از قالب گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 چنتا قالب بگیرمثلا اگه 4 تا قالب داشته باشیهر یک ساعت ( در صورتی که تست کردی خشک شده بود کامل) 4 ت ... مرسی عزیزم پس بگم پارافین خوب بده
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 مرسی عزیزم پس بگم پارافین خوب بده پارافین چند نوعهپارافین یک درصدپارافین سه درصدقبل خرید بپرس چه پارافینی، مناسب تر هستفقط یاد باش پارافین که می خری به صورت جامد هست رنگش دقت کن سفید باش.. وقت برش هم چاقو داغ کن راحت برش بزن گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
liiiiiiliiii55 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3377 پارافین چند نوعهپارافین یک درصدپارافین سه درصدقبل خرید بپرس چه پارافینی، مناسب تر هستفقط یاد باش پار ... مرسی گلم ممنون از راهنماییت
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 مرسی گلم ممنون از راهنماییت 🤗 گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
sanam1376 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7945 قالب گل شمع فیتیلهنگهدارنده فیتلهپارافینرنگ ربان برای تزئینپارافین گرم کردیبذار کمی سرد بشهقالبت با ... اوووووو 🤣🤣🤣من قالب ژله ای یکی داشتم بعد شمع سالم توس آب کردم از اون نخاشم گذاشتم توس آنقدر باحال شد 🤣🤣🤣
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 اوووووو 🤣🤣🤣من قالب ژله ای یکی داشتم بعد شمع سالم توس آب کردم از اون نخاشم گذاشتم توس آنقدر باحال ... ایشون می خواد تعداد خیلی بالا گیفت درست کننیه دونه نیس که بخوان کاردستی درست کنن... گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
sanam1376 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7945 ایشون می خواد تعداد خیلی بالا گیفت درست کننیه دونه نیس که بخوان کاردستی درست کنن... 😐🤣🤣🤣🤣مهم نیست اسون تره من دوست دارم منم مریض نبودم یکی درست کنم هشتا درست کردم
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 😐🤣🤣🤣🤣مهم نیست اسون تره من دوست دارم منم مریض نبودم یکی درست کنم هشتا درست کردم باش.. ولی کیفیت مهم.. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳