2777
2789
عنوان

بچه ها امشب قراره عقد کنم 💍📿

450 بازدید | 26 پست

یه استرسی ته ته دلم هست نمیدونم چرا یعنی قراره چی بشه امشب 

من با پسری دارم ازدواج میکنم ک ۲۶ سالشه کارش تو موسیقی هست و گوینده هست صدا پیشه یعنی هنوز داره درس میخونه در کنارش تدریس میده 

بعد از فامیل مون هست پدر و مادرش فوت شدن خونه داره ماشین داره خیلی جذابه

ولی خیلیییی استرس دارمممم

چیکار کنم

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

منم۱۴ام عقد کردم استرس داشتم درکت میکنم مبارک باش

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت چندی

۱۷

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

تبریک میگم عزیز دلم 

خوشبخت بشین 🤍

طبیعیه عزیزم

حس مسئولیت و نگرانی درباره آینده آدمو می ترسونه و دچار اضطراب میکنه

همه چیز رو بسپار به خدا 

حتما هم سر عقد دعا کن 🤍

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

مبارک باشه 

فک کنم حس طبیعی باشه 

دعا کن منم با ادم خوبی ازدواج کنم😐😁

خوشبخت باشی قشنگ خانوم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

منم۱۴ام عقد کردم استرس داشتم درکت میکنم مبارک باش

مرسی همچنین 

مبارک باشه فک کنم حس طبیعی باشه دعا کن منم با ادم خوبی ازدواج کنم😐😁خوشبخت باشی قشنگ خانوم

انشالا با یه آدم خوب و اید آل ازدواج کنی