2777
2789
عنوان

سه سال پشت کنکور موندم خیلی زشته

447 بازدید | 5 پست

من سال دوازدهم درگیر رابطه شدم که رفته رفته سمی شد و اوضاع خیلی سختی داشتم با اینکه بچه درس خونی بودم ولی هیچی نخوندم و فقط پشت میموندم به امید خوندن امسال اوایل فروردین کات شد و کلا فراموش شد ( واقعا معجزه خدا بود فکر کنم که مهرش از دلم رفت ) و کم کم خوندم و الانم میخونم برای نهایی ولی دوست دارم بمونم امسال سال دو پشت کنکورم بود بمونم میشه ۳ سال و خیلی مردم مسخره میکنن؟ 

نه دخترعموی من چهارسال بود پشت خودش خیلی اذیت و داغون شد وگرنه کسی چیزی نگفت

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به موفقیتی که قراره به دست بیاری فک نمیکنی چرا به این فک میکنی که بقیه چی میگن؟ تو دکترم بشی بقیه یه چیزی دربارت میگن شک نکن چون بقیه ایرادای خودشونو نمیبینن اون بقیه دو روز دیگ برات هیچ کاری نمیکنن اصلا به حرف کسی گوش نده روحیه ضعیف موفق نمیشه ادمای موفق حرف مردم واسشون ارزش نداره

بیخیال بقیه آینده خودت مهمه

من دیدم کسی ۴سالم موند

البته پشت موندن فرق میکنه یکی هرسال تلاش میکنه ولی موفق نمیشه بنظرم اینطوری پشت موندن سخته 

ولی شمامیگین نخوندم پس زیادبرات سخت نمیشه ولش کن حرف مردم روتمرکزروخودت بخون محکم وقبول شو

عزیزدلم اصلا حرف دیگران برات مهم نباشه بشین برای نهایی هات پر قدرت بخون تمرکزت باشه رو نهایی هات 

بعد اگه توی کنکور تیر ماه اون چیزی که میخواستی نشد بشین یک سال دیگه تمرکزت بذار رو کنکور و پر قدرت تر بخون 

حالا که اون رابطه سمی تموم شده و تو فهمیدی که واقعا این رابطه ها به درد نخوره خودش یه تجربه عالیه انشالله که همین امسال قبول میشی اگه نشدی هم حرف بقیه هیچ اهمیتی نداره 

سال کنکور آدم باید چشم و گوشش رو ببنده و فقط به هدفش فکر کنه 

دیگران دیگرانن بذار هر چی میخوان بگن در دهن مردم همیشه بازه