2777
2789
عنوان

کیا مثه منن😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 84 پست
نگو که همشری هستیم و شناختیم..😨😨😨😨😨

من شیرازیم عزیزم شما بچه شیرازی؟؟؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

وای😞خیلی بده اینجوری طفلک زن عموت ولی فکنم زن عمون خودشم پروش کزده ها؟

زنعموی من مسلطه به شوهرش 

ولی عموم خیلی پول دوسته 

در مورد پول هیچ مدله خام نمیشه و کوتاه نمیاد

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂باشه  یعنی اگه کادوی دخترا رو تو خیابون ازشون بگیرم 😐میارم میذارم عکسشو😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

میتونی بهشون بگی دوست پسرشون با شماهم دوسته اینجوری یه عالمه کادو میشه مال شما 😂😂

زنعموی من مسلطه به شوهرش  ولی عموم خیلی پول دوسته  در مورد پول هیچ مدله خام نمیشه و کوتا ...

پس پول دوسته و زرنگ ولی ب نطرم زنش روش مسلط نیس که اگه بود الان دارایی عموت تو  دستش بدد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

میتونی بهشون بگی دوست پسرشون با شماهم دوسته اینجوری یه عالمه کادو میشه مال شما 😂😂

🤔فکر خوبیه ها😂😂😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شیرازیم عزیزم شما بچه شیرازی؟؟؟

نه خداروشکر😂😂😂البته خداروشکرش از این جهت که شناخته نشدم وگرنه خوشا شیراز و وصف بی مثالش😂😂😂😉😉...واقعا سایت رو بخاطر اینکه حرف دلتو میتونی بگی دوست دارم..شناخته بشی دیگه خاصیتش رو از دست میده..مخصوصا من که همیشه راستش رو میگم..

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
پس پول دوسته و زرنگ ولی ب نطرم زنش روش مسلط نیس که اگه بود الان دارایی عموت تو  دستش بدد

از این نظر مسلطه که هرچی دلش بخواد به شوهرش میگه حتی تو جمع

یا عموم در مورد اختلافات با پدر و مادرش و خواهرش همیشه و همه جوره پشت زنشه

ولی به پول که میرسه همه ش میپیچونه 

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
نه خداروشکر😂😂😂البته خداروشکرش از این جهت که شناخته نشدم وگرنه خوشا شیراز و وصف بی مثالش😂😂😂😉😉 ...

😂😂😂آره من تا مرز شناخته شدن رفتم😲 یعنی کافیه عکس بدارم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از این نظر مسلطه که هرچی دلش بخواد به شوهرش میگه حتی تو جمع یا عموم در مورد اختلافات با پدر و مادرش ...

مورد اول که بی ادبیه و بی سیاستیشو میرسدنه تو مورد بعد شانس داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانم...😊😊😊😊

فدات😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۸ سالمه یه بار تو زندگیم کادوی ولنتاین نگرفتم! اصلا کسی نبوده که بخواد کادو بده بهم. 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
منم همینطور..ولی از ولنتاین خوشم نمیاد خیلی ی جوریه😂😂

راستش من خیلی دوس دارم. اصلا کلا دوس دارم یه مرد تو زندگیم باشه. ولی نیس دیگه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...