2777
2789
عنوان

کیا مثه منن😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 84 پست
منم هدیه دوست دارم..به وقتش میاد خودش...مگه چند سالتونه؟؟

28. آخه اومدنشم که میاد من مشکلاتی دارم که نمیشه بگم خوش اومدی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

28. آخه اومدنشم که میاد من مشکلاتی دارم که نمیشه بگم خوش اومدی

توکل بخدا..ان شاءالله خوشبخت ترین خانوم زمین باشی..اگه بخوای صحبت کنی میشنوم...اگرم نه خداحفظت کنه

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
توکل بخدا..ان شاءالله خوشبخت ترین خانوم زمین باشی..اگه بخوای صحبت کنی میشنوم...اگرم نه خداحفظت کنه

قربونت. مرسی به خاطر آرزوی قشنگت  . ایشالا که شمام همیشه خوشبخت و تندرست باشی.

عزیزم دلایل زیادی دارم نمی دونم بشه گفت یا نه. (خیلی سنگینی می کنن رو دلما ولی خب...)

یکیش اینه که من احساس خودکم پنداری شدید دارم. همیشه با دخترای فامیل مقایسه شدم و الان احساس حقارت شدید دارم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
قربونت. مرسی به خاطر آرزوی قشنگت   . ایشالا که شمام همیشه خوشبخت و تندرست باشی. عزیزم دلایل ز ...

عزیزم وقتی خواستگار داری یعنی اینکه دیده شدی و برازنده بودی..ممکنه ی مقایسه ها و رفتارهای غلطی در گذشته باعث به وجود اومدن این حس در شما شده باشه.ولی نباید بذارین تو روحیه و آینده شما تاثیر بذاره..هرچی در گذشته بوده گذشته..مطمعن باش میتونی خودت رو به اطرافیانت ثابت کنی..چرا پیش ی مشاور نمیری؟؟

عزیزم وقتی خواستگار داری یعنی اینکه دیده شدی و برازنده بودی..ممکنه ی مقایسه ها و رفتارهای غلطی در گذ ...

کلا یه بار خواهر خواستگار اومد خونمون و یک بار هم یه خواستگار با خانواده، که به جرات می تونم بگم به خاطر وضع خونمون در رفتن! ۲۸ سال هم هست که من زندگیم تو یه اتاق گذشته (به جز چند سال دانشگاه).

خیلی دوس دارم برم پیش مشاور ولی خب متاسفانه پولش رو ندارم

کلا یه بار خواهر خواستگار اومد خونمون و یک بار هم یه خواستگار با خانواده، که به جرات می تونم بگم به ...

همین یعنی خود شما مقبول هستی...با کسی ازدواج کنین که هم سطح خودتون باشه تا بر به مشکل نخورین..تازه شما که هنوز سنی نداری...تو همون اتاق ورزش کن..پیاده روی برو...قرآن بخون..همیشه که در رو ی پاشنه نمیچرخه..اوضاع همیشه ی جور نمیمونه...با خودت بگو روزای سخت عمر من سپری شدن.الان دیگه نوبت خوشبختیه..

همین یعنی خود شما مقبول هستی...با کسی ازدواج کنین که هم سطح خودتون باشه تا بر به مشکل نخورین..تازه ش ...

قربونت عزیزم  

قربونت عزیزم    

ورزش واقعا تو روحیه تاثیر فوق العاده ایی داره..حتما انجامش بده..اگه دنیا سر جنگ داره لااقل خودت با خودت صلح باش.با خودت مهربونتر باش..شب شما بخیر..

ورزش واقعا تو روحیه تاثیر فوق العاده ایی داره..حتما انجامش بده..اگه دنیا سر جنگ داره لااقل خودت با خ ...

مرسی عزیزم. کاملا موافقم با حرفاتون