2777
2789
عنوان

کیا مثه منن😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 84 پست
عموی من میلیاردره  ولی همیشه همینجوری واسه زنش کادو میخره ۱۴ تا سکه یا ۱۲ تا النگو به یه به ...

😲😲چ خبیث و البته خسیس

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

همینو بگو  ب تور من بیفته دیگه کاتم نمیکنم😂😂

والا بوخودا 

جالبه که دوستم همزمان با یکی دیگه هم دوسته 😅😅😅

بقیشم من خبر ندارم😅

چجوری میشه عایا؟ چجوری میتونن؟؟

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ااااااا میخواستی عکس کادوهاتو بزاری که😂😂😂 دیدی عسووودی😆😆😆😆😁😂😂😂

😂😂😂😂هنوز که ولنتاین نیس😆😆😆 صب کن صب کن😐😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

والا بوخودا  جالبه که دوستم همزمان با یکی دیگه هم دوسته 😅😅😅 بقیشم من خبر ندارم😅 چجوری می ...

😲😲😲😲😲😲😲😲یا خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی کارش سنگینه..فرصت باهم بودمون کمه معمولا ترجیح میده تو خونه باشیم..حتی غذایی که هم از بیرون میگ ...

مدل اکثر مردا همینه

منم دوست دارم سورپرایزم کنه

ولی نهایتا میگه واسه تولدت چی بخرم

بیا بریم خودت انتخاب کن

یا پولشو میدم هر چی دوست داری بخر

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
یا خدا؟؟؟؟؟؟از کجا میدونی؟؟؟؟،

حدس زدم عزیزم😃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مدل اکثر مردا همینه منم دوست دارم سورپرایزم کنه ولی نهایتا میگه واسه تولدت چی بخرم بیا بریم خودت ...

آره منم همین حسو دارم..عادت کردم.اینم ی مدلشه..☺☺

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
عموی من میلیاردره  ولی همیشه همینجوری واسه زنش کادو میخره ۱۴ تا سکه یا ۱۲ تا النگو به یه به ...

اووووه 14 تا سکه کجا یه سکه کجا 

یک سکه دیگه ارزش پس گرفتن نداره که 😅😅😅

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        
منتظرمااا😂😂

😂😂😂باشه 

یعنی اگه کادوی دخترا رو تو خیابون ازشون بگیرم 😐میارم میذارم عکسشو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😢😢😢😢😂😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه زرنگیه که نگو با همه همینجوره حالا هر ماه فقط ۳۰-۴۰میلیون از اجاره ی یه پاساژش درآمد داره

وای😞خیلی بده اینجوری طفلک زن عموت ولی فکنم زن عمون خودشم پروش کزده ها؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40