2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دستور جدید داده

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 52 پست
شوهرم فقط میگه باشه یه وقتایی بچه ننه هست ولی بیشتر وقتا طرف منه

خب عزیز برا بیرون رفتن برو باهاشون 

چند تا کار صوری هم دست و‌پا کن 

مثلا خرید خونه یا یه سری کار دیگه دونه‌ دونه برو‌انجامشون بده اینجوری دور بزنن اونا هم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سعی میکنم قبل از هر ناراحتی ب این فک کنم ایا ممکنه من هم از پسرم همچین چیزی بخوام ی روز. اگه اره پس ناراحتی نداره اگر نه که مطمینن دوست دارم با احترام و ارامش مسیله رو باهام مطرح کنن پس خودمم همین کارو میکنم و با همسرم حرف میزنم و تصمیمی میگیریم که نه سیخ بسوزه نه کباب

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

یه چشم بگین کار خودتونو بکنین 

بعدم هی به مرور روابطتون رو کمتر کنین 

شاید اونا هدفشون اینه که صدای تو رو در بیارن اونوقت بخواد بی احترامی ای چیزی بشه بهت پس بهونه دستشون نده

چکار زشتیمگر کسی بیشعور بود شما هم باید مثل اون بشیددرهر صورت همسرتون ممکنه در مقام فرزندی احترام بذ ...

من که بی احترامی نکردم بهش هیچ وقتم جوابش ندادم ولی بخدا خستم کرده

خب عزیز برا بیرون رفتن برو باهاشون چند تا کار صوری هم دست و‌پا کن مثلا خرید خونه یا یه سری کار دیگه ...

ما اخر هفته ها چون از خانوادم دوریم میریم شهر ما بعد اونم میدونه و باز میگه بیا دور بزنیم 

من سعی میکنم قبل از هر ناراحتی ب این فک کنم ایا ممکنه من هم از پسرم همچین چیزی بخوام ی روز. اگه اره ...

میدونی من ناراحت اینم خودش و دخترش جواب سلام من با زور میدن بعد میخان با ماشینی که مال منه برن دور بزنن منم ادم خساب نکنن