2777
2789
عنوان

خانومای قری و قرتی بیاین

1057 بازدید | 89 پست

بخوام به خودم برسم چی کارا کنم؟

برای یکی که خیلی تو این فاز نبوده و میخواد شروع کنه قشنگ توضیح بدید چیا بیشتر از همه تاثیرگذاره تو شیک شدن.

وضو و غسل برام مهمه پس لطفا چیزایی رو بگید که مشکلی نداشته باشه مثلا کاشت ناخن نمیتونم.

ابروهام رو میکرو کردم. یک سال و نیم پیش بود ولی هنوز رنگش هست. نمیدونم برم ترمیم یا ریموو کنم جدید بزنم، یه آرایشگری بهم گفت مدلش رو باید بهتر میزد برات کم سن تر نشونت بده.

موهام کوتاهه کمی هم ریزش داره باید برم دکتر، پس فعلا رنگ و دکلره نمیخوام. لخت هم هست نمیتونم کراتین به دردم میخوره یا نه. چیا خوبه برای مو؟

روتین پوستی هم فعلا درحد شوینده و تونر و آبرسان و دور چشم میزنم قیمت مناسب. منافذ پوستم خیلی زیاده و چین و چروک هامم دارن شروع میشن دیگه.

آب هم کم میخورم که خیلی برای پوستم بده.

ناخن دست و پا بدون کاشت و اینا، مانیکور پدیکور خیلی اثر داره روش؟

وسایل آرایشی من در حد کرم پودر و پنکک و خط چشم و رژگونه و رژ و ریمله. کانسیلر و کانتور و این چیزمیزا رو بلد نیستم. یه دوره خودآرایی گرفتم حالا باید وقت بذارم ببینم. ولی اگر پیشنهادی دارید برای بهبود آرایش بگید.

برای پوست بدنتون چی کارا میکنید؟ لوسیون بدن من تاحالا استفاده نکردم خوبه؟

عطر خوب و خاص هم معرفی کنید بهم ولی خیلی فضایی نباشه قیمتش.

رژیم و ورزش هم یه مدته ولش کردم دوباره باید شروع کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیبایی در سادگیه عزیزم 

همینکه هر روز یا یه روز در میون دوش بگیری عطر و ادکلن استفاده کنی همیشه لباسات مرتب باشه اتو کشی شدا باشه کافیه 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

مام فقط داو و نیوا بزن 

حمام نمک برو

اسکراب گردو شون بزن

شونه چوبی استفاده کن

صبح و آخر شب مسواک بزن

برای غذای روحت صفحه اول یاسین چاپ کن بزار ورودی خونه و بخون

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽

من همچین تاپیکی زدم ولی خب  کارای ک خودممیکنم میگم البته من کم میذارم دوش روازنه ورزش باشگاه قهوه. لوسیون بعد حمام لیزر مو  فشیال ماهانه گاهی. لمینت و ژلیش میکنم   روتین پوستم همه چی هس تقریبا  روتین مو دارم ارایش زیاد نمیکنم در حد رژ و سایه ولی مجلس باشه حرفه ای خودم میکنم هفته ی باز. اسکراب بدن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

روتین پوستی + ورزش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
زیبایی در سادگیه عزیزم همینکه هر روز یا یه روز در میون دوش بگیری عطر و ادکلن استفاده کنی همیشه لباسا ...

مرسی قشنگم. قضیه اینه که همسرم جور دیگه می پسنده و بدجوری به روم آورده سادگی مو. منم البته بدم نمیاد که به خودم برسم ولی فکر قناعت و جیب اون بودم، دیگه فهمیدم نباید باشم.

مام فقط داو و نیوا بزن حمام نمک برواسکراب گردو شون بزنشونه چوبی استفاده کنصبح و آخر شب مسواک بزنبرای ...

مممنون عزیزم. حمام نمک رو میشه توضیح بدی؟

شونه چوبی برای ریزش مو اثر داره؟

مرسی قشنگم. قضیه اینه که همسرم جور دیگه می پسنده و بدجوری به روم آورده سادگی مو. منم البته بدم نمیاد ...

امان از دست این مردااا

حتما لیزر برو عزیزم 

فشیال 

اصلا کرم پودر و اینا سعی کن نزنی که داغون میکنه پوست و یه آرایش ملیح 

باشگاهم برو 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست