2777
2789

بچه ها لطفا اگه میشه قضاوتم نکنین

حال روحیم داغونه 

من ۱۹ سالمه ۴ ساله ازدواج کردم 

الان دارم جدا میشم

چند تا از دلایل جداییم خیانت ، بی محلی، نداشتن رابطه، تایم واسم نمیذاشت، حتی توی ۴ سال یبار با من بازارم نیومد و هزار تا دلیل دیگه …..

من ادم سرد و بد اخلاقیم نبودم خیلیی بهش توجه میکردم و عشق میورزیدم ولی همش یکطرفه بود

بنظرتون من مقصرم؟

اون خیانت کرده تو مقصری؟

بس کنن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جدا هم نشدی دنبال درس یا حرفه ای باش تو این سن این چیزا رو تجربه کردی واقعا ناراحت کنندست،فقط مواظب باش قبلش پاگیر بچه نشی که تا آخرش باید کوتاه بیای و همه موقعیت ها از دستت بره

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

چشه ؟ حس میکنم بخاطر مهریه میگه طلاق نگیر

اره یکی از دغدغه هاش همینه 

البته طالب جدایی نیست ولی بدشم نمیاد 

خودش بهم پیشنهاد داد قبلا من مهریمو ببخشم اون بهم حق طلاق بده