2777
2789

رفتم سونو گفت سنگت ۵.۹ در ۳.۵ تو uvj هستش

سنکل میخورم

قرص سیستون خوردم

عرق خارشتر و خارخاسک

دمنوش نسترن

دیگه چیکار کنممم؟؟؟

چقدر طول میکشه دفع شه؟؟؟😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخش من سوال میپرسم

من دو روزه زیر شکمم درد میکنه و سمت چپ پهلوهام بیشتره

امروز صبح تکرار ادرار شدید داشتم ولی چند قطره ادرار بیشتر نبود بعد تموم شدن ادرار یه درد خیلی شدید میپیچید تو واژنم انگار درحال انداختن بچه هستم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دکترم تا شنبه نوبت نداشت رفتم اورژانس بهم قرص داد و امپول زد تا شنبه بتونم تحمل کنم

ولی هنوزم موقع ادرار همون درد رو دارم الانم رفتم دستشویی چند قطره خون تو ادرارم دیدم

عمه ام میگه احتمالا سنگ کلیه است

شما هم اینطوری بودین؟

اینو بگم من سوزش ندارم برای همین زیاد مطمعن نیستم که عفونت باشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزم ببخش من سوال میپرسممن دو روزه زیر شکمم درد میکنه و سمت چپ پهلوهام بیشترهامروز صبح تکرار ادرار ...

اره علائمه سنگه

اگه خون دیدین یعنی دفع شده

بعدش باز درد داشتین؟

ببین من کردیتان زندگی میکنم اینجا میگن یه روستاهایی هستن که آب کانی دارن اگر مرتب از اون اب بخوری سنگ کلیه ات رفع میشه

یکی از فامیلای همسرم برای یکی از اون روستاهاست

اگر امکانشو داری یه سفر به مریوان بیا و برو به روستای زویران دوتا دبه آب ازشون بگیر 

انشالله که خدا رحم کنه زودتر خوب بشید

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اره علائمه سنگهاگه خون دیدین یعنی دفع شدهبعدش باز درد داشتین؟

راستش از وقتی امپول زدم درد زیر شکمم کمتر شده 

ولی هنوزم موقع ادرار وقتی که ادرارم تموم میشه یکم درد دارم 

من دکتر زنان نوبت دارم بنظرت برم دکتر زنان یا چه متخصصی؟

نه والا امکانش نیست برم تا اونجامرسی ازتون

خواهش میکنم عزیزم

راستش از وقتی امپول زدم درد زیر شکمم کمتر شده ولی هنوزم موقع ادرار وقتی که ادرارم تموم میشه یکم درد ...

درد بعد ادرار میتونه به خاطر کم ابی و عفونت ادراری باشه اب خیلییی بخورین

به همون دکتر زنان بگین یه سونوی شکم لگن براتون بنویسه

اگر چیزی بود بعد برین پیش متخصص 

مرتب دارم میرم سونو میگه چون مسیرو مسدود نکرده فعلا عمل لازم نیسن

میوفته نترس مامانم ۱۲ میل رد کرد جایی هم‌گیر نکرد بقیه هم ۶ و ۷ بودن اکر گیر نکرده ورزش کن بپر بپر با زیاد اب بخور همینا دعا کن از خدا بخواه میوفته

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قبل عید اینجوری شدم و تو حالب گیر کرده بود

نصف شبا کلیه درد شدید میگرفتم که راهی بیمارستان میشدم،۵ میل بود...سه روز ادراری خونی بود و دفع شد

دارو نخوردم فقط دلستر خارجی که به شدتتتتت تلخ بود

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀