2777
2789
عنوان

در راستای مراعات نکردن جیب شوهر

1100 بازدید | 74 پست

تاپیک قبلی هامو اگر ندیدید شوهرم چندوقت پیش حرفایی بهم زد که د‌و شب تا صبح گریه کردم.

بعدم تصمیم گرفتم دیگه مراعات پس انداز و قناعت کردن رو نکنم. برای زیبایی و ظاهر خودم حسابی خرج کنم تا حدی که شوهرم داره.

مگه دیوانه م و بی عقل که قناعت کنم و به خودم‌ نرسم که پول جمع کنه و بعد چشمش زنهای دیگه رو بگیره و با من مقایسه کنه و دل منو بشکنه و چه بسا پولی که من خرج نکردم یه روز خرج یکی دیگه بشه و حسرت بمونه برای من:/ از الان جلوشو میگیرم حسرت نخورم:( خیلی دلم شکسته از حرفاش.

دوهفته ست دارم خرج میکنم :/ اونم نه برای کلاس و کتاب که خرج های عمده قبلنم بود، برای ظاهر خودم.

حالم بد نیست؟ چرا، ته دلم حالم بد میشه. برای من خرج کردن زیاد برای ظاهرم سخته. عادت ندارم. ولی با خودم باید کنار بیام!

بدجور دلم رو شکست که تو اصلا دلت نمیخواد و دوست نداری به خودت برسی و همیشه اینطور بودی و....

بعد سیزده سال ساختن باهاش این حقم نبود.

خیلی حرفای بدی بهم زد.

منم تصمیم گرفتم بهش بفهمونم دل من همیشه چی خواسته و میخواد و قناعت کردم همیشه و دلم براش سوخته. روزایی که پول تاکسی برای دانشگاه رفتنمو از پول خوردهای تو خونه و ته جیبا و کیفام جور میکردم. سالایی که تازه عروس بودم و ناراحت بودم که حتی یه تیکه لباس نو ندارم.

همه رو برات جبران میکنم آقا....

رفتم یه دور لباس زیر خریدم، یه دور لباس توخونه یه دور هم گل سر. تو مغازه گل سریه به غلط کردم افتاده بود میگفت بسه دیگه بیا بریم گفتم نه بس نیست وایسا خیلی وقته نخریدم میخوام هنوز.

لباس تو خونه هارو هم از کارت خودم داده بودم الان گفتم زود باش برام بریز.

به معنای واقعی کلمه برام مهم نیست چقدر تو کارتشه:/ فعلا باید دلم خنک بشه و بهش بفهمونم. هنوز دلم شکسته خیلی زیاد:( این چندسال که وضعش بهتر شده من بازم قناعت میکردم که پول جمع کنیم برای خرید خونه. خیلی وقتا هم از درآمد خودم خریدامو میکردم . ولی فعلا یه مدت قناعت بی قناعت:(

امشبم میخوام از دیجی به روتین پوستی م یه سری وسیله اضافه کنم. فردا هم از یه سالن خوب نوبت فیشیال بگیرم انشالا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه مبخوای خرج کنی وبرا خودت ارزش قائل بشی بهترین کاره عزیزم

ولی بنظرم اون پولارو سعی کن برا خودت پس اندازکنی برا روزمبادا ،البته که به خودتم برس

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

منظوری داشت؟ مثلا شوهر منم بارها توی حرفاش گفته تو زیاد اهل آرایشگاه رفتن نیستی یا مثلا گفته زیاد دوس نداری با ظاهرت ور بری ولی منظوری پشتش نبود داشت از اخلاقم میگفت ولی اگه خودتو اینطوری دوس نداری خرج کن خودتو زیباتر کن تا هم حست بهتر باشه هم اون بفهمه که میتونی خرج کنی…

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱