2777
2789
عنوان

ارثثیهه

254 بازدید | 29 پست

من وقتی ۱۵ سالم بود یعنی وقتی که داداشم تازه ازدواج کرده بود

مامانم منو از ارث محروم کرد سهممو داد به داداشم

من باز گفتم ایرادی نداره امضا کردم دادم

چند سال پیش جای اون حقم مامانم یه خونه بهم داد ، ولی همش داداشم و زن داداشم دعوا بود که نباید به فاطمه چیزی بدی

من اصلا جوابشون ندادم خیلی درگیری بود

که چند روز پیش مامانم گفت بیا خونتو بده به داداشت 

یعنی باز منو دور انداخت

منم رفتم خونمو امضا کردم دادم بهش

.گفتم دیگه خانواده ای ندارم ، من برا شما مردم شما هم همیطو

به خاطر چند متر خونه برا پول منو فروختن

امروز وقتی رفتم تو املاکی نشسته بودن که من برم جلو جلو 

دردم اینه که مامانم به من گفت بیا خونتو بده داداشت یه وقت ناراحت نشه 

ترس از دست دادن اونو داشت 

ولی ترس از دست دادن منو اصلا نداشت 😔

فقط اون ناراحت نشه ، من مهم نبودم

بهش گفتم منو از دست میدیا 

دیدم قبل من رفته بنگاه 🥹😔

دلم خیلی شکسته ، خیلی

من وقتی اینجوری دلم بشکنه ، طرف مقابلم و برا همیشه حذف میکنم ، هرکی که میخواد باشه

دیگه برا من وجود ندارن ، من خودمو بالاخره جمع و جور میکنم،  ولی اونا دیگه منو از دست دادن

یه روز میفهمن که پول و دارایی ارزشش و نداشت🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب عزیز من امضا نمیکردین، پدر و مادر رو نمیشه و نباید دور انداخت حتی اگر کافر باشن

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

متاهل ۴تا هم بچه دارم

چی بگم

عوض اینکه بگن تو دختری و آینده ت معلوم نیس اینطور کردن

من جای تو بودم نه میرفتم امضا میکردم نه دیگه باهاشون رفت و آمد 

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

برو بابا عقب مونده خوشت میاد بیاییم بت فحش بدیم؟ کی اینکارو میکنه که تو کردی اون خونه مال بابات بوده که بتو ارث رسیده خاک تو سرت مال داداشت که نبوده چه راحت خوارت میکنن مامان و داداش کیلو چند برو بابا