2777
2789
عنوان

ارثثیهه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست
برو بابا عقب مونده خوشت میاد بیاییم بت فحش بدیم؟ کی اینکارو میکنه که تو کردی اون خونه مال بابات بوده ...

دقیقا از جملات آخرش حرصم گرفت . اونا بدتر خوشحال میشن اگه استارتر حذفشون کنه این بنده خدا فک می‌کنه قراره ناراحت بشن 😂😂

من وقتی اینجوری دلم بشکنه ، طرف مقابلم و برا همیشه حذف میکنم ، هرکی که میخواد باشه

دیگه برا من وجود ندارن ، من خودمو بالاخره جمع و جور میکنم،  ولی اونا دیگه منو از دست دادن

یه روز میفهمن که پول و دارایی ارزشش و نداشت🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا از جملات آخرش حرصم گرفت . اونا بدتر خوشحال میشم اگه استارتر حذفشون کنه این بنده خدا فک می‌کنه ...

تاپیک امیدوارم سرکاری باشه چون این تاپیک اعصاب خورد کن آقا اونا خوششون از این نمیاد بعد این میره خونه رو بهشون میده بعضیا انگار کوچیک شدن دوس دارن

بهتره از جایگاه قربانی خودتو بیرون بیاری تو آدمی می‌تونستی حرف بزنی پس نیاز نبود انقدر مظلوم باشی ضمناً اصلاً فکر نکن که اونا یه روز ممکنه پشیمون بشن بیان از تو طلب بخشش کنن یا اینکه بخوان کنار تو باشن اونا براشون پول مهم بود و شما خیلی راحت پول بهشون دادی پس با همون دارن حال می‌کنن

اسی الان داغی بعد میفهمی تو این دنیا که هزارتومن رو باید از زیر پای فیل در بیاری چ ظلمی ب خودت و بچه های ایندت کردی 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

تاپیک امیدوارم سرکاری باشه چون این تاپیک اعصاب خورد کن آقا اونا خوششون از این نمیاد بعد این میره خون ...

خداروشکر سرکاریه

تو این تاپیک گفت متأهل و چهار بچه داره

تاپیک قبلیش گفته قرار بوده بعد عروسی طلاهاش رو بفروشه برا خونه

انگار این کاربر علاقه به مظلوم نمایی داره

باخوندن تاپیکت فقط حرص کاربراودرمیاری سادگی هم حدی دارد

خداروشکر سرکاریه

تو این تاپیک گفت متأهل و چهار بچه داره

تاپیک قبلیش گفته قرار بوده بعد عروسی طلاهاش رو بفروشه برا خونه

انگار این کاربر علاقه به مظلوم نمایی داره

چرا من باور نکردم، چرا باید مامانت 15 سالگی از ارث محرومیت کنه، بعد سالها بهت خونه بده، اونم باز ازت بگیره بده به داداشت، ببخشید ولی یک درصد هم باور نکردم، دلیلش هم اینه که 99 درصد تاپیکهای نی نی سایت برا پربازدیدی با موضوع دروغ زده میشن 

دقیقا از جملات آخرش حرصم گرفت . اونا بدتر خوشحال میشن اگه استارتر حذفشون کنه این بنده خدا فک می‌کنه ...

ولی واقعا همین میشه.حرفاش کاملا درسته.

منم ی خواهر شوهر دارم که بعد 23سال زندگی شوهرش زن گرفت پرتش کرد بیرون اومد خونه پدرش ایناهم پرتش کردن بیرون با اینکه پولشون از پارو بالا می‌ره .بنده خدا با التماس به خاطر بچه هاش با کلی تحقیر برگشت خونشون.اما قید پدر و مادر و خواهر برادراش و زد.مادرش الان مریضه حسرت ی ثانیه دیدنش و داره .اما الان دوساله ازش بیخبرن.همه رو بلک کرده .براش پول ریختن تو‌کارتش سریع برش گردوند کلی واسطه فرستادن .گفته حتی اگر مردن به من نگین.

خداروشکر سرکاریهتو این تاپیک گفت متأهل و چهار بچه دارهتاپیک قبلیش گفته قرار بوده بعد عروسی طلاهاش رو ...

برای دوستم بود، دوستم اومده بود نوشته بود چون اکانت و جی‌میل نداشت.... وگرنه داستانش واقعیه و الان فقط داره زجر می‌کشه میگه خونه و پول برام مهم نبود دلم یه خانواده مصنوعی نمی‌خواد تنها باشم برام خیلی بهتره و از این صحبتا

دیشب دلش گرفته بود اومده بود پیش من  من واقعاً نمی‌دونستم چی بگم برای همین اومدم اینجا گفتم تا شاید نظرات دوستان بتونه کمک اون راهنمایی بیشتر من کنه براش

و فکر نمی‌کردم قضاوت بشیم

پس کامنت من راست بوده که نوشتم تاپیکت رو باور نکردم

برای دوستم بود، دوستم اومده بود نوشته بود چون اکانت و جی‌میل نداشت.... وگرنه داستانش واقعیه و الان فقط داره زجر می‌کشه میگه خونه و پول برام مهم نبود دلم یه خانواده مصنوعی نمی‌خواد تنها باشم برام خیلی بهتره و از این صحبتا

دیشب دلش گرفته بود اومده بود پیش من من واقعاً نمی‌دونستم چی بگم برای همین اومدم اینجا گفتم تا شاید نظرات دوستان بتونه کمک اون راهنمایی بیشتر من کنه براش

و فکر نمی‌کردم قضاوت بشیم