2777
2789
عنوان

سرطان سینه تو رو خدا بیاید کمکم

806 بازدید | 68 پست

سلام 😢 

این اولین تاپیک منه مادرم چند وقت بود درد قفسه سینه داشت آخه تو عید کرونا هم گرفته بود یهویی حس کرد تو سینه اش توده داره 😢 😭 ما بردیمش مامو گرافی تازه مامو گرافیک برا ۳۰ اردیبهشت وقت داده بود من با پا فشاریم بردمش جای دیگه اونجا گفتن یه توده داری که باید خیلی زود تخلیه شع منم از هولم اولین دکتری که وقت تونستم بگبرم بردمش شنبه بعد از مامو گرافی رفتیم دکتر اونجا گفت برید سوزن اتوماتیک بخرید فردا بیمارستان نمونه برداری میشه تو بیمارستان بابیهوشی نمونه برداشتن 😢  الان منتظر جوابم تو رو خدا راهکار بدید بهم دلگرمی بدید من اصلا تو جال روحی خوبی نیستم هنوز یکسال نیست که بخاطر خیانت همسرم جدا شدم پدرم ندارم 😢 

تو جواب مامو زده احتمال اینکه توده بدخیم باشه زیاده 😢 😭 ولی توده کوچیکه دارم دیوونه میشم

عزیزدلم امیدت به خدا باشه. آرامش خودت رو حفظ کن . سعی کن در کنار مادرت روحیه ات رو حفظ کنی نزار یه موقع استرس بگیره. برات دعا می کنم عزیزدلم . انشالله وقتی جوابش اومد می فهمی هیچی نبوده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم امیدت به خدا باشه. آرامش خودت رو حفظ کن . سعی کن در کنار مادرت روحیه ات رو حفظ کنی نزار یه م ...

امروز آنقدر گریه کردم اومد دید گریه میکنم خودش رفت ت. نت سرچ کرد الان حال اونم بده گریه میکنه 😢