2777
2789
عنوان

ازدواج اگه خوب بود که

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 135 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری برم به دستو پای طرف بیفتم ک منو ببین منو بخواه منو انتخاب کن منو دوست داشته باش؟کلییی دختر خون ...

نه ولی میتونین‌خودتون رو‌ به جایی برسونید که کیس های خوب بیاد سراغ تون نه هرکسی.

بله اگه شخص خاصی مد نظر تونه اون ممکنه بیاد یا نیاد ولی اینکه آدم خوب بیاد یا نه دست خودتونه.

اگه هم ازدواج کردین و راجع ب همسرتون دارین میگین،اولا که انتخاب خوب یا بد رو‌خودتون انجام دادین و از اینجا به بعدش صبر و همدلی و راه حل میخواد.اصل انتخابه بود که ممکنه اشتباه بوده باشه،هرچند همه ی زندگیا مشکلات دارند و آدم عاقل زندگیشو میسازه نه اینکه منتظر باشه با شانس همه چی آماده واسش محیا شده باشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
عزیزم.حق با ایشونه. هیچ چیز تو این دنیا شانسی نیست.یکی واسش زحمت کشیده،یا خود طرف یا خانواده اش یا ا ...

بابا بخدا فکر میکنی ... آدما رو که نمیشه تغییر داد حتی اگه خودش نخواد ... وقتی طرف فقط حرف خودشه تا یه چیز میگی سر پا مادرشو می کشه وسط که نتونی حرف بزنی که مثلا حرف اون باشه.. وقتی نمیخاد قبول کنه که اشتباه می کنه ... همش یکی من باشه یکی نیم من.. 

نمیشه خواهرگلم نمیشه برای هر آدمی نمیشه

حتما تو محل کارتون ادمهای عوضی داشتید حالا فکر کنید زنش مثل خودش نباشه خب اذیت میشه تو ازدواج

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

نه ولی میتونین‌خودتون رو‌ به جایی برسونید که کیس های خوب بیاد سراغ تون نه هرکسی.بله اگه شخص خاصی مد ...

اخه مادروپدرهانسل ماها میگن بعد ازدواج درست میشه یعنی کاش این طرز تفکر جمع بشه خیلیا بدبخت شدن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

نه ولی میتونین‌خودتون رو‌ به جایی برسونید که کیس های خوب بیاد سراغ تون نه هرکسی.بله اگه شخص خاصی مد ...

عزیزم من تعداد زیادی دختر خوب و خانم و خانواده دار تحصیل کرده و خوش اخلاق میشناسم که براشون اون اتفاقی که باید رقم نخورده

انگار الگوریتم مشخصی وجود نداره که بگی اگه دختر موفق باشه اگه خونواده خوب داشته باشه و... قطعا موردای خوب براش پیدا میشه

همه چی دست خداست واقعن و به شانستونه که بخواد و بشه یا نه 

خیلی بررسی کردم دیدم نه به اخلاقه نه به پوله نه تحصیلات و خانواده و... است فقط و فقط شانسه

نمیگم اونا اصصلن مهم نیستن چرا مهمن ولی nتا مثال نقضش هم دیدن اول و اخرش اینه که خدا باید بخواد و تمام.

بابا بخدا فکر میکنی ... آدما رو که نمیشه تغییر داد حتی اگه خودش نخواد ... وقتی طرف فقط حرف خودشه تا ...

میدونم چی میگی.بحث سر شانسه الان

اینکه با این آدم ازدواج کردیم مگه شانسی بوده؟

از تو لپ لپ شانسی که پیداش نکردیم.

همین آدم هم با تلاش و راه حل درست،نه هر تلاشی احتمالا بهتر بشه.

میدونم چی میگی.بحث سر شانسه الاناینکه با این آدم ازدواج کردیم مگه شانسی بوده؟از تو لپ لپ شانسی که پی ...

عزیزم درست میگی شما

ولی

به شانس منه که کیا در خونمون رو بزنن که انتخاب من بین خوب و عالی باشه یا بد و بدتر

عزیزم من تعداد زیادی دختر خوب و خانم و خانواده دار تحصیل کرده و خوش اخلاق میشناسم که براشون اون اتفا ...

با تمام احترام قبول ندارم.

این دنیا بر پایه ی عدل و شانس نیست.قوانین واضحی داره که بعضیاش ۱۰۰ در صد و خیلیاش با درصد های بالا قطعیت داره.اونی برنده ست که دونسته یا ندونسته با اون قوانین پیش بره.مثلا محاله بدی کنی و کارماش برنگرده بهت.

محاله نمیری.محاله نفس نکشی،اینا قطعی هاش هست.

حالا چیزای نسبی میتونه ازدواج و شغل و ثروت و .... باشه.

مثلا واسه ازدواج خوب جمعی از پارامتر ها رو داشته باشی،مثل اینه که به یه حد امتیاز بندی باید برسی،اگه به اون رسیدی میشه ازدواج موفق و از اون به بعدش هرچی امتیازت بالاتر باشه میشه موفق تر و بهتر و برعکس این قضیه هم صادقه.

یکی خانواده ی خوب،ثروت،تحصیلات و اصالت داره به این امتیاز رسیده.

یکی فقط و فقط با اخلاق عالیش به همون حد رسیده.

یکی جاذبه و کاریزمایی که داره همه ی خلا ها رو پر کرده.

هر کدوم از این پارامتر ها خودش تا چه بوده تو این احتمالات که شما بهش میگین شانس تاثیر داره.پس شانسی نبوده،قطعا یه چیزی بوده که من و شما ازش خبر نداریم یا نمیتونیم با عقل محدود خودمون متوجه بشیم و خدا ازش خبر داره

عزیزم من تعداد زیادی دختر خوب و خانم و خانواده دار تحصیل کرده و خوش اخلاق میشناسم که براشون اون اتفا ...

تو چقد منی😁

منم دقیقا همینو میگم شانس یا قسمت یا تقدیر فرای هر چیزیه

ادم تنها کاری که میتونه بکنه اینه که در کنار تلاشش تقدیر رو بپذیره، خیلی سخته ولی چاره ای نیست

عزیزم درست میگی شماولیبه شانس منه که کیا در خونمون رو بزنن که انتخاب من بین خوب و عالی باشه یا بد و ...

نه اونم به شانس شما نیست فداتشم.

بابای پولدار داشتن که شانسی نیست،باباهه زحمتشو کشیده.

زیبایی که شانسی نیست،پدر و مادر یا نسل های قبلی انتخاب های خوبی تو ازدواج داشتند و بانک ژنی قوی ساختند.

تحصیلات رو خودت ساختی.کاریزما رو خودت ساختی.فن بیان رو خودت ساختی،تیپ و استایل و پول و ... همه و همه نتیجه ی انتخاب ها و رفتار شما بوده و  اینا همش شده دلیل موفقیت یا عدم موفقیت تو خیلی از چیز ها