2777
2789
عنوان

ازدواج اگه خوب بود که

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 135 پست

ازدواج سن ۲۷ به بالا برای دخترها خوبه 

ولی توی ازدواج مرد باید سرتر باشه  تا تکیه گاه باشه 

هم فرهنگ بودن مهمه 

خیلی چیزها را باید در نظر گرفت 

طلاق ها معمولا ازدواج های غلطی بودند

پنج درصد که خیلی کمه این همه ادم خوشبخت دوربرمون هست نگاه صفر و صد نداشته باشید

از روی ظاهر نمیشه قضاوت کرد، اگه پای درددل همونا هم بشینی متوجه خیلی چیزا میشی، ظاهر رو اکثرا حفظ میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میترسم تو اون سن دیگه کیس مناسبی نیاد

خب به من هم همین رو میگن 

ولی راستش برای من مهم نیست خب نیاد منم ازدواج نمی‌کنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اومدیم طرف مقابل همکاری نکرد که باهم بسازیم

پس دیگه واسه چی ازدواج کرد. هدفش چی‌بود. این دیگه میگم مشکل شعوروعقله

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خانواده اطرافیاننبود ازادی تو خونه پدرپول تنهایی نداشتن دوستای خوب و کار درست حسابینیاز جنسی ای که ب ...

من تمام موارد که گفتین رو داشتم و برای نه پول نه آزادی نه منظور دیگه ای ازدواج نکردم

عاشق که بشی دیگه تنها زندگی کردن معنایی نداره و خوبه که اوقات تنهاییت رو با کسی تقسیم کنی که فقط برای خودته

الان خیلی از زنان و مردان موفق در دنیا متاهلند در صورتیکه اگر اینجوری باشه هیچکس نیاز به ازدواج نداره

شانسیه که کی قسمتت بشه

عزیزم.حق با ایشونه. هیچ چیز تو این دنیا شانسی نیست.

یکی واسش زحمت کشیده،یا خود طرف یا خانواده اش یا اینکه اتفاقات باعث ایجاد اون شرایط شدند. ولی هیچ چیز شانسی نیست.این درسته که قانون احتمال برای بعضی چیزا هست و باید درنظر گرفت ممکن بود نشه،ولی بازم به صرف خوش شانسی یا بد شانسی هیچ اتفاقی رو نمیشه توجیح کرد. 

فلانی زشت بود یه شوهر خوشگل گیرش اومد،لابد فلانی اخلاقش خوب بود،خانواده ی خوبی داشت،آینده دار بود،یا نه اصلا فن بیان و سیاست داشت،ربطی به شانس نداره.

فلانی تصادف کرد از بدشانسیش نبود،خودش یا طرف مقابل خطایی کرده،ماشین نقص فنی داشته و ...

هیچ چیز زندگیتو به شانس ربط نده،واسه همه چی بجنگ،تویی که شانس رو میسازی.حتی اگه برای خودت نتونی اون رو برای بچه هات ارث میزاری

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

در نهایت اینکه اکثر ازدواج ها الان وضع نسبتاً خوبی ندارن رو نمیشه انکار کرد 

پس دیگه واسه چی ازدواج کرد. هدفش چی‌بود. این دیگه میگم مشکل شعوروعقله

اره بعضیا اینجورین متاسفانه تو همین سایت کم ندیدم تاپیکایی با این موضوعات

پس شانسیه که یه ادم خوب قسمتت بشه یا نه اینکه خدا برات بخواد یا نه

من از تنها موندن میترسمدلم میخواد عشق رو تو زندگیم تجربه کنم ولی دقیقن مسئله شما رو هم دارم

روحیه ها متفاوته 

امیدوارم یه ازدواج موفق رو تجربه کنید عزیزم 💚 

عزیزم.حق با ایشونه. هیچ چیز تو این دنیا شانسی نیست.یکی واسش زحمت کشیده،یا خود طرف یا خانواده اش یا ا ...

چجوری 

برم به دستو پای طرف بیفتم ک منو ببین منو بخواه منو انتخاب کن منو دوست داشته باش؟

کلییی دختر خونواده دار همه چی تموم دوروبرم دیدم که مجردن یا ازدواج های بد کردن کلییی دختر بیبندوبار و با خانواده های افتضاح میشناسم که ازدواج های خیلی خوب کردن 

روحیه ها متفاوته امیدوارم یه ازدواج موفق رو تجربه کنید عزیزم 💚

همینطوره

انشاء الله ممنون از ارزوی خوبت

منم از خدا میخوام بهترین براتون اتفاق بیفته و زمانبندی خدا با زمانبندی مد نظر شما منطبق باشه