2777
2789
عنوان

ازدواج اگه خوب بود که

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 135 پست
با این دیدگاه که میگن بچه بیاریم بشه عصای دستمون بشه گریه کنمون غم خارمون من مشکل دارم درسته بچه خب ...

من نگفتم عصای دست ولی ادم تو پیری هیچکس و نداره خیلی بی کسه باید دورش شلوغ باشه یکم کسیو داشته باشه.. 

دوستم توی خانه سالمندانه میگه شاید تعداد کمی باشن که بچه هاشون ولشون کرده باشه انداخته باشه رفته باشه، وگرنه بقیشون یا بچه نداشتن اصلا یا بچه شون مرده یا با خواست خودشون اومدن 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ندارم این آمار در چه حد درسته 

اما در کل چیزی که من می‌بینم اکثراً حتی طلاق هم نگیرن به زور دارن تحمل میکنن 

زوج موفق هم دیدم آدم باید با انصاف صحبت کنه (کاری به سال اول و دوم ازدواج ندارم سال اول و دوم همه موفقن)

من راستش خودم هم ازدواج برام اهمیت چندانی نداره یعنی تو تمام الویت هام حتی آخری هم نیست 

دلم میخواد اگر قرار هم هست ازدواج کنم ابتدا برای خودم پشتوانه بسازم و از طرفی حداقل ۲۸ سال رو داشته باشم اوایل ۳۰ سالگی که خیلی خوبه 

البته اگر تا اون موقع عمر کنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خودت میگی دختر مجرد که نمیدونه چی به چیه و داغه اگه خوبه چرا تاپیک طلاق و خیانت هس

دختر مجرد احساس تنهایی می کنه و دوست داره زندگی مشترک تشکیل بده و این اقتضای زندگیه

من خودم سالهاست ازدواج کردم و از متاهلی راضیم 

قبلا هم دختر مستقل و موفقی بودم الانم اوکیم

داشتن یک همسفر خوب واقعا لازمه 

انتخاب درست می‌تونه مسیر زندگی رو تغییر بده

خب مسئله اینه همسر خوب چجوری گیر بیاره

اکثرا دوس پسر داشتن یا بی دین بود . یا قرطی بودن . فکر کنم تو این دنیا نتونم کسی پیدا کنم 

معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست

ازدواج بد بود اونايي كه طلاق گرفتن يا بيوه شده دوباره ازدواج نميكردن

ازدواج مثل اینه که دونفره سوار قایق میشی حداقل یکی هست باهات پارو بزنه دست تنها نیستی

ولی اگه همسفرت خوب نباشه بجای اینکه همرات باشه فقط ساز خودشو بزنه تا پای مرگت فقط دق ات میده.. همون نباشه بهتره 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

به نظر من مردم ایران اعتقاد دارند اگه بگند باهم خوبیم و عاشق همیم و ... چشم میخورند.

از طرفی هم اونایی که طلاق میگیرند انقدر اذیت شدند‌بعضیا شون و هی میگن و میگن بقیه فکر میکنند‌همه ی مردا خائن اند،مرد پاک نیست،زندگی هیشکی‌سالم نیست.در صورتی که تو‌زندگی واقعی و اطرافیان مون همچین چیزی نیست.

این دو تا باعث شده که آمار طلاق بزرگنمایی بشه،بیشتر شده ولی خب نه در اون حدی‌که میگن.

بیشتر نارضایتی ها تو زندگی مشترک الان از وضع اقتصادی و گرونی و‌نبود کار و پول و تفریح سالم و .... ست.

همینا بحث و دعوا میاره تو خانواده ها.نه که ازدواج ذاتا خوب نباشه،خیلیم خوبه کاش بعدش تحت فشار بار مالی زندگیا نابود نشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

نه عزیزم ، اشتباه نکن 

ازدواج بسیار خوبه و اگر عاقلانه و درست انتخاب بشه و طرفین مهارت های رفتاری برای بعدش داشته باشن همه چیز خوب پیش خواهد رفت 

اگر می بینی الآن خیلی ازدواج ها منجر به طلاقه چند تا عامل داره که خیلی مهمه 

اولیش اینه که سطح شناخت افراد از همدیگه بسیار پایینه و شناخت عمیق از هم پیدا نمی کنن

دومیش اینه که مهارت های شناختی و رفتاری در قبال هم ندارن

سومیش اینه که متاسفانه به خاطر شرایط کنونی جامعه و با عرض پوزش بی جنبه بودن خیلی افراد دائما دارن پارتنرشون رو با بقیه قیاس می کنن 

فضای مجازی هم در این مورد اخیر بسیار موثره

و خیلی چیزای دیگه که متاسفانه تو روزگار الآن جامعه با از بین رفتن غیرت مردا و حیای زنامون داره اوضاع بدتر هم میشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خب خیلیا مجبورن میشن بنا به دلایلی

هيچ كس مجبور نميشه 

٩٩ درصد اونايي كه بعد متاهلي مجرد شدن تو فكر ازدواج هستن شايد بخاطر شرايط دوباره ازدواج نكنن ولي عمرا مجبور به ازدواج نميشن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد