2777
2789
عنوان

ازدواج اگه خوب بود که

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 135 پست

ادم اگه پدر مادر حمایتگر داشته باشه

پول داشته باشه شغل داشته باشه دوستای خوب داشته باشه 

فامیلاش سرشون تو باسنش نباشه

در صورتی فقط ازدواج میکنه که عاشق بشه و یه ادم همه چی تموم بیاد تو زندگیش وگرنه اصراری به ازدواج نداره

این نظر شخصی شماست و قابل احترامهفقط لطفا پاسخ بدین که اگر ازدواج خوب نیست چرا دخترهای مجرد اینجا رو ...

خودت میگی دختر مجرد که نمیدونه چی به چیه و داغه 

اگه خوبه چرا تاپیک طلاق و خیانت هس

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم پیش میاد دو نفر که ۲۰_۳۰ سال توی دو تا خانواده متفاوت با شرایط و فرهنگ متفاوت بزرگ شدن بتونن ...

اخه بدبختی با نگاه اول نمیشه اخلاقا رو فهمید ...

بنظرم خاستگارت اگه همکارت باشه حداقل خوب و بدشو تو محل کار میفهمی 

ازدواج بیشتر شبیه تخم مرغ شانسیه خوب وبدش رو بعد میفهمی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

تو میتونی جز اون ۵ نفرباشیم 

اگه ادماشعورداشته باشن احترام همسرشونو ازدوطرف داشته باشن کارشون نباید به طلاق بکشه . همه چیزبستگی به عقل و شعورداره

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

این نظر شخصی شماست و قابل احترامهفقط لطفا پاسخ بدین که اگر ازدواج خوب نیست چرا دخترهای مجرد اینجا رو ...

خانواده 

اطرافیان

نبود ازادی تو خونه پدر

پول 

تنهایی نداشتن دوستای خوب و کار درست حسابی

نیاز جنسی ای که بخاطر سنتی بودن خانواده فقط باید با ازدواج رفع شه 

چون اونا احساس تنهایی می کنند و داشتن یک همسفر خوب و انتخاب یک همسر خوب واقعا می‌تونه مسیر زندگی رو ...

صد در صد اونم اگهههه برات کیس مناسبی بیاد 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

زندگی متاهلی خیلی هم قشنگ هدف داری باعشق هرروزتوسپری میکنی به امیدی شبامنتظری ازدرخونه بیاد باهم دردودل میکنیدسفرمیری فیلم میبینی چرااینقددرموردمتاهلی بدمیگیدچندتامجردهم دلسردمیکنید😐😐😐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اخه بدبختی با نگاه اول نمیشه اخلاقا رو فهمید ...بنظرم خاستگارت اگه همکارت باشه حداقل خوب و بدشو تو م ...

اصلا هم حتی ۱درصد شانسی نیست. خدا یه فرصت میده که ازدواج کنی خوشبخت شی دیگه بعدش بستگی به خودت داره.این تویی که باید زندگیو بسازی شانس رو بسازی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم