2777
2789
عنوان

ازدواج اگه خوب بود که

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 135 پست
این طوری هست ولی نبودن همسر و بچه افتضاحه تو پیری دلت ارامش و نوه هاتو و مهر و محبت بچه هاتو میخواد ...

واقعا فکر میکنی بچه های الان وقتی بزرگ بشن به پدر مادر خدمت میکنن!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شوآف های مجازی رو میبینن و دروغای بلاگرا رو باور میکنن خیال میکنن ازدواج گل و بلبله

من موافق نیستم

هم مجردی هم متاهلی روزهای تلخ و شیرین داره هیچی صد در صد نیست 

من خودم سالهاست ازدواج کردم یک روزایی از ازدواج پشیمون میشم و میگم کاش مجرد بودم اما در مجموع که نگاه میکنم دوران متاهلین رو از مجردیم بیشتر دوست دارم

یار خوب تمام ماجراست... اگر همسفر زندگی خوب باشه از تنهایی خیلی بهتره

بله ولی با ازدواج مشکلات چند برابر میشه

نه اگه کیست همونی باشه که میدونی اخلافتون بهم میاد اره خوبه

ازدواج با دوست پیداکردن تو مدرسه فرقی نداره با هر کی که راحت تری و میدونی همو میتونید درک کنید خوبه نه که یکی من باشه یکی نیم من

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اگه بافکر باشه نه بخاطر حرف دیگران ازدواجت خوب میشه یعنی قبل عشق به این باور برسی که بهم میاین و همو ...

خیلی کم پیش میاد دو نفر که ۲۰_۳۰ سال توی دو تا خانواده متفاوت با شرایط و فرهنگ متفاوت بزرگ شدن بتونن با هم کنار بیان، اولش فکر میکنن اوکی هستن بعد به مشکل میخورن

این طوری هست ولی نبودن همسر و بچه افتضاحه تو پیری دلت ارامش و نوه هاتو و مهر و محبت بچه هاتو میخواد ...

با این دیدگاه که میگن بچه بیاریم بشه عصای دستمون بشه گریه کنمون غم خارمون من مشکل دارم 

درسته بچه خب هرچقدر مهر و محبت ببینه همونقدر محبت میکنه( هرچند همیشه اینطور نیست) و خب وقتی هم که پدر و مادرت در حقت خوبی کنن انسانیت میگه باید جبران کنی

اما بچه بیاری فقط برای اینکه پیر بشم دورم شلوغ باشه یا عصای دستم باشه واقعاً درست نیست 

مثلاً این همه آدم که تو خانه سالمندان هستن خیلی‌ هاشون یروزی چنین دیدگاهی داشتن الان بچه ها دورشون هستن یا کمک حالشون ؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نه اصلاچراجو منفی میدی همه زندگیاماشاا..خوبه خداروشکر😍🤲

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

این نظر شخصی شماست و قابل احترامهفقط لطفا پاسخ بدین که اگر ازدواج خوب نیست چرا دخترهای مجرد اینجا رو ...

اونا عقل نداررن😂

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اره ما دنیا نیومدیم که ازدواج کنیم ،و ازونجایی که معنی ازدواج این نیست که خوشبخت یا بدبخت شیم،بلکه اینه از یک جایی به بعد تصمیم میگیری خانواده تشکیل بدی ،و خوشبختی و بدبختی هم اون تعریفی نیست  که جامعه،مدیا ،یا همون حرف مردم تعریفش کرده،ازدواج نمیکنیم که منتظر بشینیم یکی مارو خوشبخت کنه،ازدواج یکی از مسیر های ادامه زندگی ،هرچی انتخاب درست تر باشه این مسیر ،این تشکیل خانواده راحت تره ،و همونطور که توی خانواده ایی که توش متولد شدیم چالش و خوشی و غم هست،تو  تحصیلات،شغل و کلا زندگی این چالش ها هست،به ازدواج میرسه حرف خوشبختی بدبختی شروع میشه ،بابا اینم جز زندگی اگه یادش بگیریم خیلی هم خوب و خواستنی