2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا انفالوم کرد😶‍🌫️

213 بازدید | 21 پست

ما چندهفته پیش با خالم و پسرخالمو خانومش رفتیم سفر

منوپسرخالم از بچگی باهم بزرگ شدیم مثل داداش خودم میمونه 

بابت یه موضوعی ازش دلخور بودم تحویلش نگرفتم تواون سفر دوبارم اومد گفت چرا محل نمیذاری؟ جواب سربالا دادم‌‌ .یه ضبط خفن هم برای ماشینش خریده بود به منوشوهرم گفت فعلا خانومم نفهمه خریدم.بین خودمون باشه

منم چندروز بعدش حواسم نبود اصلا از دهنم پرید جلو خانومش گفتم بعدشم کلی معذرت خواهی کردم ازش گفتم واقعا حواسم نبود.  ولی به هرحال بعدش میفهمید

بعدشم مشخص بود با خانومش بحثش شده 

الان میبینم مرد گنده زده انفالوم کرده😐

🤍🐼🥥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار اشتباهی کردی که دهن لقی کردی

از عمد نکردم اصلا حواسم نبود 

همون موقعی هم که گفت بین خودمون باشه گفتم اخرش که چی خانومت میفهمه پنهان کاری نکن سر چیزای الکی 

چون کلا عادتشه همه چیو پنهان کنه از زنش

🤍🐼🥥

احتمالاً هنوز از اون قضیه ناراحته و احساس کرده به اعتمادش لطمه خورده، حتی اگه ناخواسته بوده. بعضی وقتا آدما وقتی دلخور می‌شن واکنششون همین فاصله گرفتنه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

احتمالاً هنوز از اون قضیه ناراحته و احساس کرده به اعتمادش لطمه خورده، حتی اگه ناخواسته بوده. بعضی وق ...

من اصلا فکرشم نمیکردم در این حد واکنش نشون بده 

ضبط ماشینم یه جوریه که نمیشه تا ابد پنهان کرد اخرش خانومش میفهمید 

معذرت خواهی کردم ازش .کارش شوکه ام کرد

🤍🐼🥥
من اصلا فکرشم نمیکردم در این حد واکنش نشون بده ضبط ماشینم یه جوریه که نمیشه تا ابد پنهان کرد اخرش خا ...

واکنشش یه کم بیش از حد بوده، مخصوصاً وقتی معذرت خواستی و گفتی حواست نبوده. بعضی وقتا آدما تو فشار عصبی، عجیب‌ترین واکنشو نشون میدن. به دل نگیر، خودش آروم شه، متوجه میشه زیادی تند رفته

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

واکنشش یه کم بیش از حد بوده، مخصوصاً وقتی معذرت خواستی و گفتی حواست نبوده. بعضی وقتا آدما تو فشار عص ...

این موضوع مال سه هفته پیشه 

امروز صبح انفالو کرده 

تعجب کردم خیلی 

یعنی هنوز بحث دارن و منو مقصر میدونه؟

🤍🐼🥥
دیگه شده ولش کن برو جلوی زنش بگو حالا مگه چیشده بچه ای مگه

جالب اینجاست زنش جلوی ما میخندید میگفت نه بابا طوری نیست که خریده که خریده اشکال نداره 

بعد میرفتن بیرون برمیگشتن قیافشون معلوم بود بحث کردن 

جالب اینجاست این موضوع مال سه هفته پیشه و ایشون امروز منو انفالوکرده

🤍🐼🥥