2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مطمئنم میتونی الان ۲ سوم مطالب رو کامل مسلط شو یک سوم شب امتحان اگه میبینی خیلی زیاده

کنکور تیر چ کنم ک حداقل میانگین ۱۰درصد بزنم!

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

شما تخصصی های دوازدهم رو رو خوب بخون سر جلسه کنکور با آرامش سوالای دوازدهم رو جواب بده تا ۲۰ یا ۳۰ د ...

دارم تشریحی میخونم اون تستیه و سخت تر

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

دارم تشریحی میخونم اون تستیه و سخت تر

نه گلی سخت نیست تلقین نکن میتونی 

ما یکی توی شهرستانمون داشتیم پارسال درد هاش همه زیر ۱۰ بود با نهایی شد ۲۸۰۰ منطقه ۳ 

نهایی تاثیرش زیاده راحت میتونی پیراها رو بیاری