2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا پوست چربهالازمتره 

فقط زیر پوستیهات میریزه بیرون 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

سفید آب تو حموم 

ماسک سفیده تخم مرغ آبلیمو و گلاب 

ماسک عسل و آبلیمو 

خیلی خوبه 

آب پیاز هم ضد عفونی کننده و ضد جوش 

میتونی هر روز هفته از یکی از این ماسک های خونگی استفاده کنی تاثیرش بیشتر از پاکسازی آرایشگاه هستش 

کرم skincode هم لایه بردار روشن کننده ضد لک قیمتش 180 میتوانی بگیری هر شب قبل خواب بزنی

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

عزیزم متوجه نشدم خوب هست یا نه؟

خوبه اما گفتم بدونی دم عید یهو ریخت بیرون نترسی 😀

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

کلینیک فروردین انواع روش های درمان منافذ باز صورت (میکرونیدلینگ، میکرودرم، مزوتراپی، لیزر و.....) رو ارائه میده که توسط خود دکتر فروردین (متخصص پوست و مو) انجام میشه. میتونید به سایتشون سر بزنید و نمونه کارهاشون رو ببینید.

پاکسازی صورت واقعا خوبه خیلی صورت تمیز میشه من خودم همیشه میرم پوست صورتم چرب اصلا هیچ آرایشی رو صورتم نمی‌ موند اینجا کلی آرایشگرها که کار پاکسازی صورت انجام میدن می تونید از خودشون مشاوره بگیرید