2777
2789

۵_۶ سالم که بود مامانم دانشگاه کردستان درس میخوند 

از اونجایی که از بچگی با بابام رابطه خوبی نداشتم نمیشد پیش بابام بمونم   مامانم  مجبور شد خونه اجاره کنه که منم با خودش ببره و هردو سه هفته برمیگشتیم دیدن بابام 

صاحب خونه مامانم ، هرروز بدون استثنا برامون غذا درست میکرد به مامانم میگفت تو فقط درس بخون   (خود خانمه سنش زیاد نبود از مامانم ۱۰_۱۵ سال بزرگتر بود ) حتی اگه مامانم غذا رو قبول نمیکرد میذاشت پشت پله ها و میرفت 

به جز اون انقدر برای من خوراکی میخرید که یه کابینت پر خوراکی داشتیم

انقدر مهربون بودددددددددد انقدر مهربون بوددددددد و اون دوسالی که اونجا بودیم انقدر خرج کرد برای ما که روز آخر مامانم براش دستبند طلا خرید ولی هنوزم میگه نتونستیم جبران کنیم براش

فقط این نبود دوتا همسایه دیگه داشتیم یکیشون چندتا پسر ۲۰_۲۲ ساله بودن که هرروز صبح نون میخریدن برامون چون فقط یه بار دیده بودن نون بربری رو با اشتها میخورم

اون یکی همسایه هم یه متخصص اطفال بود که هربار مریص میشدم میومد خونه ویزیت میکرد و ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم مامانت که قدرشناس بوده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوهر منم کورده ولی من ازش راضی نیستم خیلی بداخلاقه ولی بیرون همچین خودشو خوب نشون میده همه دوسش دارن همکارا و همسایه ها همه میکن خوشبحالت چ شوهری

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

البته همه جا خوب و بد داره قطعا تمام مردم ایران خوب و خونگرم هستن ولی خب من برعکسش هم دیدم 😅😅😅

نه این درست نیست 

همه جا خوب و بد داره ولی درصد خوب و بدها یکسان نیست