2777
2789

واقعا آدم این دوره زمانه پشیمان میشه از خوبی کردن بنظرتون بهش بگم؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بله حتمااااا بشه بگوووو حداقل باید مقداریش رو پس میداده بود تا اللان

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا..چقدر عجیب ، مثلا نگفت فلان قدر پولو تا ۱ ماه آینده پس میدم؟ آدم راحت و بیخیالی هست.

بهش پیام بده

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

شماره کارت بفرست بگو فلان قد بزن براممیشه بزنی و لطفا و ببخشید نسلام فلانی جانشماره کارت خدمت شماقرض ...

یه بار گفتم لازم دارم گفت ببخشید ندارم منم باهاش رودروایسی داشتم دیگه اصرار نکردم🫠

چقد قرض دادی؟من مرداد بهش دادم، هنوز پس نداده، خیلی آدما بی‌شعور شدن

ده تومن 😔

ای بابا..چقدر عجیب ، مثلا نگفت فلان قدر پولو تا ۱ ماه آینده پس میدم؟ آدم راحت و بیخیالی هست.بهش پیام ...

اصلا نگفت منم اینقدر ساده بودم پیش خودم میگفتم نهایت تا دو ماه دیگه پس داده 🫠