2821
2789
عنوان

قم عزیز❤️🫂

812 بازدید | 66 پست

میخوام از همین تریبون از مردم مظلوم قم حمایت کنم،که همیشه با مردم ایران همدل بودن و الان اینجوری باید در حقشون ظلم بشه.

توی این گرما روزی چندساعت باید بی برقی رو تحمل کنن تا بعضی مناطق پایتخت حتی یک ساعت هم خاموشی نداشته باشن...

امیدوارم دولت هرچه زودتر این بی عدالتی رو تموم کنه...

پ ن: متن خبر در پست بعد

عزیزم همه شهرا برقاشون میره 

قضیه چیه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

فقط قم نیست که

همه جای ایران همین جوریه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهران هم قطع میشه

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

همه شهرها تقریبا قطع میشه

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بالاشهر اگر برقش بره خب وزیر و وکیلا زن و بچشون تو گرما میمونن

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

غیر از تهران

چرا تهران هم قطع میشه

تا امروز نمیشد ،از امروز تهران هم داره قطع میشه

چرا بازار طلا دیروز قطع شد

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز