2821
2789
عنوان

قم عزیز❤️🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 66 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط قم تنها نیستهمه جای کشور برق میرههمه جای کشورم تمام مردم مظلومنما جنوبی توی گرمای ۴۰ ب بالا روزی ...

خیلی گرمه خدایی من برای عید اومدم سمت جنوب گفتیم خنک هست ولی گرم بود انشالله خدا کمک هممون کنه کل ایران دارند عذاب میکشند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ربطی به الگو نداره البته نمیگم رعایت نکنید ولی وسط مذاکرلت برق هیچ جا نمیرفت پس کمبود نیست

چرا برای ما میرفت

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

قمی هستی؟الان هر کی بیاد از شهر خودش دفاع کنه خوبه؟بهتره همه از کل ایران دفاع کنیم بخوام دفاع کنم از ...

عزیزم لطفا برو خبر رو بخون،من نمیتونم لینک بزارم،توزیع

برق قم و تهران متصله، نماینده مجلس خواستار جداشدن برق قم و تهران شده

خیلی گرمه خدایی من برای عید اومدم سمت جنوب گفتیم خنک هست ولی گرم بود انشالله خدا کمک هممون کنه کل ای ...

الان ک وحشتناک گرمه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

واسه ما صبح ۸تا۱۰ قطع میشه که من خواابم😅

اونم هر روز نه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عزیزم لطفا برو خبر رو بخون،من نمیتونم لینک بزارم،توزیعبرق قم و تهران متصله، نماینده مجلس خواستار جدا ...

اگر واقعا سهمیه برق شما برای ما شده من به شخصه عذر میخوام 🤦‍♀️😭

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

2824
2823
2791
2779
2792